Ascendentul in Balanta

Ascendentul in Balanta

Nativii cu ascendentul in Balanta se pare ca orice ar face sunt incojurati de oameni. Sunt persoane care stiu sa se faca placute fara a face ceva special. Iubesc ideea de asociere si incearca sa evite singuratatea. Se pare ca eleganta este nota definitorie dar si vorba dulce si atenta.

Sunt foarte atenti cu felul in care sunt vazuti de ceilalti si pun mare pret pe outfit-ul lor. Sunt sarmanti si binevoitori. De asemenea, reusesc sa stabileasca rapid conexiuni in societate, mai ales in domeniul artistic. Multi dintre ei devin chiar artisti sau creatori de moda pentru ca ei pot fi creatori incredibil de frumos. De obicei, cei cu acest ascendent atrag in mariaj parteneri competitivi si cu spirit de luptator pentru a compensa lipsa lor de rapiditate in decizii si de duritate.

O mare calitate a lor este cautarea dreptatii. Nu suporta nedreptatea si se implica mereu in conflicte pentru a le media. Au capacitatea de a fi foarte convingatoare si rationale in motivarea convingerilor lor. Din punct de vedere intelectual, fiind o zodie de aer si ajutata de cautarea ratiunii ei sunt persoane foarte echilibrate, inteligente si agile mental.