Ascendentul in Berbec

Ascendentul in Berbec

Cei cu ascendentul in Berbec adauga calitatilor zodiei native foarte mult curaj si determinare. Sunt personalitati de foc, agere si puternice. Nu au frica de neprevazut si se aventureaza rapid in necunoscut. Este un caracter impulsiv bazat pe sentiment, pe senzatie, pe instinct.

Acest tip de ascendent direct si hotarat poate ascunde de multe ori un suflet bland iar in cazul femeilor pot masculiniza individul extrem de mult.

Fiind un semn masculin el va cauta logica, rationalul si finalitatea actiunii uitand de elementele artisticile sau de sentiment. Ii plac discutiile in contradictoriu caci are nevoie des sa se simta in lupta si, evident, sa simta gustul victoriei. Este o fire curioasa, cautatoare de nou si extravaganta.

Este un suflet ce cauta atentie si probabil ca multi dintre ei vor avea functii de conducere. Ii place sa domine sa simta ca intotdeauna are controlul si ca nu este sub cuvantul nimaniu. Sunt explozivi si daca nu te supui ordinelor sau comiti o nedreptate pot ajunge la reactii extreme.