Ascendentul in Capricorn

Ascendentul in Capricorn

Cei cu ascendentul in Capricorn se deosebesc prin seriozitate si atentie sporita asupra carierei. Sunt persoane care dau senzatia ca sunt foarte bine angrenati in realitate si pot fi de multe ori cinici cu cei care se abat de la drum. Scopul tuturor actiunilor sale este realizarea unei cariere de succes si acest lucru influenteaza fiecare aspect al vietii lor. Ei sunt foarte atenti cu felul in care se prezinta in lume, cum se imbraca, cum vorbesc… nu cumva o cuta sa strice imaginea clientilor despre el.

Sunt persoane foarte responsabile inca din copilarie si vor duce la indeplinire orice solicitare primita. Partea negativa a acestui aspect este predispozitia catre depresie si auto-invinuire pentru lucrurile care merg prost. Ei trebuie sa primeasca ajutor de la cei din jur in astfel de momente sa poata merge mai departe si sa depaseasca aceste ganduri.

Lucrurile nu sunt niciodata usoare pentru ei. Ei considera ca pe umerii lor stau toate grijile familiei, bani, educatie pentru copii, stabilitate… si oricat ar incerca sa uite de acestea nu vor putea schimba acest destin.