Ascendentul in Leu

Ascendentul in Leu

Principala lupta a personalitatii cu ascendentul in Leu este cautarea de afirmare sociala si recunoasterea de catre toti ce-i va intalni a pozitiei sale. Si asta pentru ca principala problema este acceptarea intai si intai de el a ceea ce este. Daca intai va reusi sa aiba incredere in sine, va reusi sa castige mult mai usor admiratia celor din jur.

Aceste persoane sunt solare, stralucitoare si atrag repede atentia. Sunt marinimoase, simpatice dar si autoritare. Sunt preocupate non-stop de afirmarea lor si de multe ori uita de viata personala si de cei din jur. Puterea este laitomotivul vietii sale si nu se vor opri pana cand nu vor atinge maximul sau cu tot ceea ce presupune, lux, bani, oameni in subordine etc. In relatiile cu ceilalti este foarte direct si isi impune rapid vointa. Desi se enerveaza rapid este iertator si nu tine prea mult timp supararea. Este un bun conducator si administrator.

Punctul slab al sanatatii sale il reprezinta inima si aparatul circulator care pot fi intretinute bine doar printr-o administrare eficienta a orgoliului si mandriei.