Ascendentul in Pesti

Ascendentul in Pesti

Cei cu ascendentul in Pesti sunt cei mai sensibili si influentabili nativi. Guvernatorul acestui ascendent este planeta Neptun, planeta fantasticului, intangibilului, a dragostei nemarginite si a viselor. Ei sunt persoane foarte sufletiste si tind sa preia mult din trairile celor din jur. Pot fi raniti foarte usor iar suferinta lor va fi traita la cote maxime. Cei cu ascendentul foarte puternic aspectat oricat ar incerca sa capete o masca a unui om dur nu vor reusi decat pe perioade foarte scurte de timp.

Aceste persoane sunt niste artisti extraordinari cu un simt creator unic. Fiind foarte empatice preiau mult din starile celor din jur iar pentru cei ce urmeaza calea actoriei este un mare bonus.
Unul din defectele acestor nativi este tendinta de a lasa lucrurile sa curga fara noima si cauta un partener care sa ii ajute sa ramana ancorati in realitate, sa nu se mai abata de la realitate.

Din punct de vedere al sanatatii ei tind spre adictii, droguri, bautura iar calitatea vietii, din acest punct de vedere, tinde sa fie destul de precara. Pot capata alergii.