Ascendentul in Sagetator

Ascendentul in Sagetator

Cei cu ascendentul in Sagetator sunt persoane foarte dinamice si vesele. Privesc cu optimism viata si urmaresc indeplinirea de lucruri marete. Sunt buni la suflet si darnici. Desi cateodata, din cauza modului direct de a-si exprima parerea pot parea lipsiti de diplomatie ei nu poarta ranchiuna si nici nu gandesc negativ pe cei de langa ei. Pentru ei lucrurile vin si pleaca ramanand doar bucuria din urma momentului.

Sunt firi sportive si atrase de calatorii. Sunt amuzanti si sarmanti, chiar. Sunt foarte buni in meserii legate de comert datorita spiritului activ si pozitiv. Chiar si persoanele cu zodia nativa intr-un semn linistit va fi destul de vorbaret si agitat. Multi devin destul de stresanti pentru ceilalti pentru ca nativul este mereu in cautare sa descopere lucruri noi si abia asteapta sa imparta informatia cu toti.

In intimitate acesti nativi pun accent destul de mare pe viata sexuala si sunt destul de pasionali. De asemenea, ei cer libertate si le este greu sa ramana loiali unei singure persoane (asta daca nu vine un ajutor din aspectele intre planete) iar principala caracteristica a parteneriatului trebuie sa fie comunicarea.