Ascendentul in Taur

Ascendentul in Taur

Ascendentul in Taur inseamna consecventa. Inseamna ratiune si munca asidua. Iar munca grea pe o perioada lunga de timp nu o poti face decat cu ambitie si incapatanare. Cel cu acest tip de ascendent isi urmeaza scopurile metodic si cu intransigenta. Ii place arta, natura si mancarea buna. Este rezervat si secretos in privinta vietii sale personale si poate suporta perioade lungi de greutati fara sa clinteasca.

Acesti nativi sunt oameni pe care te poti baza. Sunt amabi si atenti si pot administra cu succes resursele financiare ale altora. De asemenea, sunt si foarte senzuali si placuti de sexul opus.

Pe de alta parte, aceste firi pot fi exagerati de incapatanati si sa rada tot in calea lor atunci cand sunt infuriati dar asta dupa o extrem de lunga perioada de calm si liniste.

De multe ori, acesti nativi adopta o masca de raceala si ignoranta lasand de inteles ca sunt fara suflet. Ei, insa, imbraca sufletul in traditie, sinceritate si siguranta. Iar siguranta este data de bani, frumusete si lux caci nativul nostru va urmari tot timpul stabilitatea financiara si exprimarea ei.