Ascendentul in Varsator

Ascendentul in Varsator

Cei cu ascendentul in Varsator sunt cei mai originali nativi ai zodiacului iar personalitatea lor este cu adevarat unica. Ei au un sarm aparte si sunt foarte prietenosi fiind inconjurati de foarte multi prieteni. Atrag prin actiuni socante si inexplicabile. Le place sa fie folositori celorlati, sa ajute si sa rezolve lucruri. Sunt persoane care au energie si abia asteapta noi provocari din partea vietii. Cu toate acestea, cu toate ca sunt deschisi noilor idei exista posibilitatea ca uneori sa va surprinda cu incapatanarea lor. Asta pentru ca Varstatorul este o zodie fixa.

O alta caracteristica preluata de la Varsator pentru nativul nostru este dorinta de a fi deasupra tuturor prin unicitatea sa. Practic, el militeaza pentru uniformizarea grupului, societatii insa el trebuie sa ramana singurul element unic pentru ceea ce este si ceea ce face. El nu vrea sa se piarda in multime daca simte acest lucru va incepe sa isi puna intrebari existentiale asupra increderii in el.

In relatiile apropiate cei nascuti cu acest aspect pot fi destul de incapatanati si sa isi impuna mereu dorinta de a fi liberi.