Audrey Hepburn – o frumoasa reprezentanta a zodiei Taur

Audrey Hepburn – o frumoasa reprezentanta a zodiei Taur

Audrey Hepburn, una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, este o reprezentanta de seama a zodiei Taur. Chiar daca ea a fost perceputa ca una dintre cele mai glamour actrite ale timpului, Audrey a avut intotdeaua o modestie si o cumintenie aparte, caracteristici date de semnul de pamant sub care sa afla.

Aparitia unei femei Taur nu poate fi insa trecuta cu vederea. Ea este imbracata cu stil, elegant, extravagant dar fara sa epateze, sexy dar cu bun simt. Ne aducem cu totii aminte de “little black dress” din Breakfast at Tiffany’s sau de eleganta cu care isi purta palariile in “My fair lady”.

Audrey nu a uitat insa niciodata copilaria si tineretea grea prin care a trecut, de aceea a lucrat indeaproape pentru UNICEF. Marte si Pluto in Rac au facut-o sa lucreze in special pentru binele copiilor din lumea intreaga. Ca un Taur autentic ce apreciaza si stie cat de mult conteaza stabilitatea, ea a luptat pentru ca ei sa aiba strictul necesar: mancare, apa, adapost si haine.

Ah, si o mai iubim pe Audrey pentru ca era o gurmanda serioasa, in ciuda siluetei perfecte. Chiar ea zicea: Let’s face it, a nice creamy chocolate cake does a lot for a lot of people; it does for me.

Si pentru ca pe 4 mai a fost ziua ei, ii uram si noi: La multi ani, Audrey Hepburn, oriunde ai zambi! J

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.