Balanta Horoscop General

Balanta Horoscop General

Balanta guvernata de planeta frumusetii si gratiei reprezinta in astrologie tot ceea ce tine de parteneriate si casatorie. De aceea, de foarte putine ori veti vedea o Balanta singuratica. Si daca va fi in mod cert aceea este perioada cea mai tragica a vietii ei. Pentru ei nu doar ideea de cuplu este importanta ci, casatoria in sine iar in business se va simti implinita doar daca va o legatura stransa cu cineva. Aceasta atitudine duala ii ajuta pe cei nascuti in acest semn sa fie deschisi in a vedea si cealalta latura a oricarei situatii, de a asculta punctul de vedere al tuturor. Asta ii face sa fie chiar buni consultanti, mediatori pana chiar si judecatori. Si pentru ca vorbim de judecata, Balanta incearca ca intotdeauna decizia pe care o ia sa fie cea justa si sa nu fie partinitoare niciodata. Poate de aceea se gasesc agitati si nervosi in cautarea deciziei.

Nativii din zodia Balantei sunt foarte muncitori si sarguinciosi si cer acelasi lucru de la partenerii lor dar, cu toate acestea, daca se intampla contrariul, nu tin la suparare si vor incerca ca intr-un final toata lumea sa fie multumita.

O alta caracteristica a celor din Balanta este frumusetea si eleganta emanata de planeta lor guvernatoare, Venus. Balantele apreciaza arta si vor fi mereu inconjurate de culoare si poezie. De asemenea, sunt cele mai elegante aparitii ale zodiacului pentru ca sunt cele ce stiu sa imbine cel mai bine bunul gust cu tendintele din moda iar acest simt special nu poate fi niciodata inlocuit.

Calitati: rafinament, eleganta, bun gust, corectitudine, impartial
Defecte: indecis, fluctuant, vanitos, extravagant, capricios