Barbatul Berbec in Dragoste

Barbatul Berbec in Dragoste

Barbatul Berbec este cunoscut pentru impulsivitatea, sarmul si entuziasmul sau. Acestea sunt armele cu care isi castiga iubirea. El manat de dorinta de a avea succes, cat mai rapid daca se poate. Si asa se comporta si in dragoste.

Ii place victoria si considera procesul de cucerire al unei femei o lupta. Trece prin vant si foc ca sa te aiba. Nu te lasa usor pentru a-i da satisfactia ca a luptat pentru inima ta, insa nici nu il lasa prea mult sa te astepte pentru ca o va lua ca pe un afront.

Ii place sa fie in control si nu ii plac femeile prea posesive si care doresc ca ele sa dirijeze relatia. Da-i spatiu insa acorda-i, in acelasi timp, si destula atentie pentru a nu crede ca esti indiferenta. Trebuie sa aiba mereu un motiv pentru care sa se agite. Relatia cu el trebuie sa fie o continua dorinta de castigare a inimii tale.

Fiind impulsivi sa nu te surprinda daca la scurt timp dupa ce va cunoasteti sa te ceara in casatorie. Statistic vorbind Berbecii sunt cei care se insoara cel mai devreme si cel mai repede. Este adevarat ca sunt si cei care divorteaza de cele mai multe ori. Ei stiu din prima clipa ca te iubesc si te vor pentru toata viata, asa ca nu vor starui prea mult in a-ti cere mana.

Odata ce esti a lui (si doar a lui) fiecare zi va fi plina de surprize si spontaneitate. Nu ii place sa leneviti si sa va lasati pe mana sortii. Viata lui este construita de el si de nimeni altcineva. Va avea mereu idei nastrusnice si va stii sa mentina vitalitatea relatiei.

Este gelos si va avea nevoie mereu de dovezi ca pentru tine el este singurul barbat din viata ta. Asta pentru ca ii place sa fie numarul unu in tot ceea ce face. Si in viata intima aceeasi atitudine. El este cel care este la carma. El este cel care te invata tainele sexualitatii iar tu trebuie sa te lasi pe mana lui complet.

Deci, daca iti place sa fii cu un barbat viguros, puternic, ambitios, un print vanjos care vine calare pe calb alb sa te cucereasca, Berbecul este tot ceea ce ai nevoie! 🙂