Barbatul Capricorn in Dragoste

Barbatul Capricorn in Dragoste

Cand vorbim de barbatul Capricorn vizualizam un tip retinut, pragmatic si concentrat foarte mult pe cariera. Inca de mic el este serios si dornic sa isi faca un rost in viata. Inainte de a lua decizia de a se casatori el se va asigura ca a creat mediul propice pentru a-si intretine familia si ca femeia ce ii este alaturi este cea potrivita impreuna cu care isi va trai viata.

Nu se arunca niciodata intr-o relatie peste noapte. Asimileaza informatiile, iti da tarcoale pentru a vedea ce fire esti, daca principiile tale se potrivesc cu ale lui si, mai ales, daca si tu esti genul care se dedica total mariajului.

Poate ti se va parea prea serios si, cateodata, mult prea negativist si concentrat prea mult pe construirea carierei lui. Totusi, el ascunde un suflet ce poate darui multa iubire. De obicei, nu este fustangiu si daca intalnesti un astfel de exemplar este pentru ca, poate, considera relatiile amoroase ca o piedica in fata implinirii lui profesionale sau se vede incapabil, inca, de a putea tine o familie.

Va trebui sa ai rabdare cu el si sa il asiguri ca tu esti de partea lui, ca il vei sustine in demersurile sale de a avea succes la munca si ca si tu muncesti pentru un trai bun impreuna si o familie puternica.

Stabilitatea financiara este punctul lui sensibil. Nimic nu il darama psihologic mai mult decat dezechilibrul financiar. Crede ca banul este piatra de temelie pentru fericirea in cuplu si in familie si vei avea parte de multe zile in care va intoarce pe toate partile situatia pentru ca gasi calea spre liman.

Toate momentele din viata sunt privite cu maturitate maxima dar asta nu inseamna ca nu poate fi jovial sau dornic de a petrece cu prietenii. Doar ca el stie foarte bine sa delimiteze munca si datoria de distractie. Intai isi rezolva problemele legate de job si apoi, timpul ramas, daca mai ramane, il acorda relaxarii.