Barbatul Fecioara in Dragoste

Barbatul Fecioara in Dragoste

Este un cautator neincetat al perfectiunii. Este omul detaliilor. Stiti cum se spune: detaliile conteaza. Imaginea de ansamblu este pentru cei superficiali, asa considera el. Deci, alimenteaza-te cu rabdare si energie pentru a controla fiecare cuvant pe care il spui, fiecare gest pe care il faci in preajma lui. Daca ai o relatie cu el inseamna ca tu esti pentru viata lui, femeia perfecta. Ii va lua ceva timp sa te gaseasca, dar atunci cand va decide sa iti acorde dragostea lui o va face cu toata inima si dedicarea. Este mare lucru sa ii treci testele si analizele.

Odata ce ai ajuns langa inima lui vei descoperi un barbat sincer si extrem de inteligent. Va fi atent la toate nevoile si dorintele tale si va incerca sa te multumeasca inplinindu-le pe toate, considerand ca asa te va face fericita. Este extrem de atent cu tine, exagerat de atent, dar cui nu-i place sa aiba un sot ce se dedica jumatatii sale?

Este totusi putin introvertit asa ca il vei auzi destul de rar facandu-ti declaratii de dragoste siropoase. Daca ti-a spus “te iubesc”, a spus-o cu toata inima si trebuie sa intelegi ca in aceste 2 cuvinte este inclusa intreaga lui viata.

Guvernat de planeta Mercur va dori ca intre voi sa existe si o buna conexiune mentala. Sa ganditi la fel, sa aveti mereu ce sa va spuneti. Poate fi prea critic uneori insa va trebui sa te obisnuiesti cu aceasta atitudine si sa intelegi ca nu o face din rautate ci doar din dorinta de a fi totul ca la carte.

Este foarte fidel. Odata ce te-a ales stie ca nu va mai gasi ceva mai bun decat tine si va face orice sa te pastreze.