Barbatul Gemeni in Dragoste

Barbatul Gemeni in Dragoste

Barbatul Geaman pune pret pe comunicare si intelect intr-o relatie. Daca intre voi nu exista discutii lungi si activitate intelectuala, in niciun caz nu va sta prea mult langa tine. Il cuceresti cu ultimele stiri si cu o gluma buna. Alaturi de el ai o viata vesela, cu multe vacante, mai ales de genul city break-urilor pentru ca el nu poate ramane intr-un loc prea mult timp. Ii place sa exploreze, este adevarat, superficial, dar macar nu se lamenteaza intr-o viata anosta.

Casatoria va veni pentru a incununa relatia voastra deosebita si agitata. Este sarmant si de multe ori atrage atentia publicului cu optimismul si veselia sa. Stie sa faca atmosfera atunci cand este cazul si se asteapta ca tu sa il sustii si poate chiar sa il acompaniezi.

Va sta langa femeia care nu il “obliga” la prea multe lucruri pamantesti, care stie sa il tina aproape printr-o vorba buna, si care face in asa fel incat sa ii tina mintea in priza mereu. Sa fii spontana ar fi excelent. Ii plac surprizele facute des, atat de el dar si de catre tine. Inainte de a fi barbatul tau, sprijinul tau, el iti este un prieten. Daca ai nevoie de un suport, el sigur va fi acela. Oricat de aerian al parea atunci cand vei avea mare nevoie de atentia lui, sigur nu te va dezamagi. Are o minte agera si sigur va intelege tot ceea ce ii spui si ii ceri. Este adaptabil si flexibil si nu se da in laturi la experiente noi. Vrei sa va mutati maine in alta tara? Sigur! El stie ca veti reusi, nu trebuie sa isi faca un plan bine pus la punct cu ani inainte. Se va descurca in orice situatie, nu iti face griji!

Poate ca inceputul relatiei este mai greu pentru ca nu ii simti bine intentiile – nici el, de alfel, nu le cunoaste, dar odata ce veti realiza conexiunea mentala si veti sti ca sunteti unul pentru celalalt, oricat de schimbator ar fi, el iti va ramane alaturi pentru totdeauna.