Barbatul Leu in Dragoste

Barbatul Leu in Dragoste

Barbatul Leu este optimist, energic, pasional dar si teatral. Ii place sa fie in centrul atentiei si nu doreste concurenta in cuplu din acest punct de vedere. El este cel care dicteaza, care are cele mai bune idei si care controleaza activitatile din casa. Totul se intampla atunci cand vrea el.

Atunci cand vrei sa iei o decizie trebuie sa o prezinti ca si cum el este cel care a venit cu ideea. Ii place sa fie inconjurat de cat mai multa lume si asta pentru a auzi si mai puternic aplauzele publicului.

Este foarte loial celor dragi si ar face orice pentru ele. Are un suflet bun si este foarte darnic. Te poti astepta de la el sa te compleseasca cu cadouri si surprize dintre cele mai scumpe. Vrea sa simta in permanenta dependenta celor din jur fata de el. Astfel, el se va implica in toate activitatile familiei, nimic nu ii va scapa.

Cere din partea ta daruire totala si dragoste neconditionata. Acelasi lucru il vrea si de la tine. Sa pui viata voastra pe primul loc si sa faci tot posibilul pentru a mentine fericirea in cuplu. Cu toate ca el este egocentric, totusi, pentru linistea din cuplu, din familie, va renunta, la nevoie, la visele personale. Acorda-i, totusi, libertatea in ceea ce priveste munca lui. Este un om foarte muncitor si tinteste catre cele mai inalte pozitii. Asa ca, acorda-i sprijin si ajuta-l sa ajunga acolo.

Este o fiinta rebela din toate punctele de vedere. Chiar si in privinta modului in care se imbraca. Trebuie sa tii pasul cu moda, asa cum o face el. Daca el straluceste, pentru a fi vizibil si mai mult, va trebui sa stralucesti si tu. Voi trebuie sa fiti cel mai in trend cuplu si cu gusturile cele mai fine.

Te va trata ca pe o regina. Vrea sa imparta cu tine luxul cu care se inconjoara. Ce are el va imparti cu tine si va proteja cu pretul vietii lui casa si iubirea voastra.

Asteapta sa il lauzi in public, sa arati intregii lumi cat de norocoasa esti sa il ai pe el alaturi. Asa cum leul este regele junglei si impune respect si devotament asa se asteapta ca si tu sa te comporti fata de el.