Barbatul Rac in Dragoste

Barbatul Rac in Dragoste

Daca esti in cautarea unui barbat care sa fie grijuliu, atent si in bratele caruia sa te simti protejata, atunci, sigur vei gasi toate acestea la un barbat din zodia Rac.

Nimic nu il face mai implinit pe Rac decat o familie fericita. El este barbatul care crede cel mai mult in institutia casatoriei si care considera femeia ca pe ceva sensibil si nepretuit. El doreste o femeie de care sa aiba grija, deci, atentie, nu care sa isi manifeste feminismul. Langa el ar fi bine sa lasi armele de-o parte si sa il lasi pe el sa conduca familia.

In fata femeilor barbate el se retrage si nu isi manifesta cu adevarat valoarea sa. De aceea, ei se potrivesc foarte bine cu femeile din zodiile din acelasi semn (de apa), Rac, Pesti sau Scorpion si mai putin cu cele din Berbec sau Leu.

El este un tata extraordinar pentru ca numai in fata copilului isi poate manifesta caracterul in toata splendoarea. Acelasi lucru trebuie sa il faci si tu. Sa te comporti ca si cum ai fi copil care cauta indrumarea tatalui.

Este si un bucatar excelent iar in treburile casnice este un as, pricepandu-se, poate, mai bine decat tine in acest domeniu.

Ii place sa creeze dependenta de serviciile si iubirea lui. Nu ezita sa ii ceri ajutorul ori de cate ori este posibil. Trebuie, in permanenta, sa se simta util in viata ta. Libertinajul nu isi are loc langa el. Incearca, daca vrei sa ai si tu o viata, totusi, sa nu il indepartezi de ea.

Implica-l in activitatile tale chiar si putin. Este bine ca el sa simta ca ai incredere in el si ca este prima persoana la care apelezi atunci cand dai de greu.

Sunt si cazuri care poate nu se potrivesc cu descrierea de mai sus si asta pentru ca Racul este o zodie sensibila. Daca are prea multe deceptii in dragoste devine exagerat de precaut si se ascunde in cochilia lui pana cand isi va intalni jumatatea. Ca sa il faci sa se desfoare cu naturalete va trebui sa ii arati treptat ca esti un om de incredere, ca iti doresti aceleasi lucruri ca si el si ca familia este pentru tine cel mai important lucru din viata ta si sigur ii vei castiga inima.