Barbatul Taur in Dragoste

Barbatul Taur in Dragoste

Barbatul Taur este o prezenta foarte agreabila. Este calm nu se aventureaza in discutii lungi contradictorii avand un sarm aparte ce il face sa para modest si retinut. Ii plac serile romantice cu un vin bun langa semineu intr-o cabana la munte. Ii place muzica buna si confortul unei vieti fara griji. Actioneaza cu rabdare, determinare si siguranta de sine atunci cand vrea sa cucereasca o femeie. Nu vei stii din prima clipa care ii sunt intentiile (poate nici el nu le cunoaste :P) pentru ca primii pasi, pentru el, constituie un preludiu inaintea unei aventuri ce dureaza o vesnicie.

Este adeptul familiei si cauta o femeie care sa ii impartaseasca aceasta credinta. Daca esti genul de femeie libertina ce considera relatia cu un barbat doar un sejur si nimic mai mult probabil ca barbatul Taur nu este genul tau. El prefera o relatie de lunga durata, pe toata viata daca se poate, decat aventuri cu care sa isi umple timpul. Este unul dintre cei mai statornici barbati ai Zodiacului si nu il deranjeaza daca ii ia foarte mult timp pana va gasi femeia ideala, are toata rabdarea din lume. Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

Este un gentleman in adevaratul sens al cuvantului! Are bunele maniere intotdeauna la el iar viata intima este senzationala 😉

Pentru a-l cuceri trebuie sa ii dovedesti ca ii vei fi alaturi mereu, ca poate construi alaturi de tine o relatie durabila si ca vei te vei dedica in exclusivitate iubirii voastre.

Din punct de vedere financiar el nu se simte bine decat atunci cand stie ca si-a construit o cariera care sa-i asigure luxul de care are mare nevoie. Sunt momente in care ezita sa se implice intr-o relatie daca stie ca nu poate oferi relatiei tot necesarul din acest punct de vedere. Ii plac hainele si obiectele de lux, de calitate superioara. Se imbraca cu stil, nu sa iasa in evidenta, dar in mod cert, sa faca o impresie foarte buna si se asteapta ca si tu sa i te alaturi cu aceeasi eleganta.

Este foarte loial persoanei iubite si poate deveni uneori posesiv si gelos daca ii dai senzatia ca nu esti cu toata fiinta ta langa el. Nu duce la extrem posesivitatea si te lasa sa te bucuri de placerile si hobby-urile tale, dar atunci cand are nevoie de tine vrea sa raspunzi promt, ca si in prima zi.