Barbatul Varsator in Dragoste

Barbatul Varsator in Dragoste

Barbatul Varsator este individualist si libertin. Tot ceea ce face trebuie sa fie out of the box, deci daca te astepti sa te cucereasca ca la carte, vei astepta mult si bine. Va incerca sa se apropie de tine prin felul in care gandeste. Vrea ca tu sa il adori pentru ca amandoi impartiti aceleasi principii de viata si acelasi crez. Se implica in multe proiecte, mai ales in cele ce tin de imbunatatirea societatii in care traiti.

Este un semn fix si, la fel ca si celelalte zodii de acest gen, este foarte incapatanat si nu renunta la ideile sale. Partea buna este faptul ca odata ce te-a ales va ramane alaturi de tine si nu va incerca sa isi caute iubirea in alta parte.

Ii place sa aiba un cerc larg de prieteni, sa comunice foarte mult, sa isi faca ideile auzite de cat mai multe persoane asa ca, incearca sa nu il tii legat prea mult de casa si lasa-l sa se simta liber de obligatii.

Este cunoscut ca o persoana rece si fara suflet insa el are un mod diferit de a-si arata dragostea fata de partenera lui. Vrea sa se simta diferit de alti barbati. Vrea sa iti arate ca sunt si alte moduri in care o femeie poate fi cucerita si pastrata langa un barbat. Si daca tot vorbim de lucruri fara asemanare, asa va trebui sa il faci sa se simta. Sa ii spui ca nu exista alt barbat ca el, dar mai ales, ca nu ai avut in viata ta un partener care sa fi fost ca el. Desi militeaza pentru egalitatea intre oameni, el trebuie sa se simta unic, prin prezenta, prin viata pe care o are, prin conceptii.

Atentie, nu ii place sa simta prea multa presiune in ceea ce priveste obligatiile de cuplu. Tot ce tine de viata normala a unui om considera ca se rezolva de la sine, insa cireasa de pe tort doar el o poate pune, doar el este cel care aduce stralucire in viata ta.

Ai multe de invatat de la un astfel de barbat pentru ca are o inteligenta aparte. Fii, in primul rand, un prieten inainte de a-i fi iubita sau sotie si te va aprecia enorm iar recompensele nu vor intarzia sa apara.