Berbec Horoscop General

Berbec Horoscop General

Cei nascuti in zodia Berbec sunt initiatorii. Sunt cei care dau startul, sunt cei care nu stau prea mult pe ganduri pentru a incepe ceva si nu de putine ori, pot fi comparati cu razboinicii care sar neinfricati sa salveze omenirea. Ei sunt inzestratii cu un puternic magnetism si calitati de lider ce ii ajuta sa ajunga usor si rapid in functii de conducere. Ei sunt scanteia care aprinde focul – stiut fiind faptul ca este prima zodie de foc a Zodiacului.

Defectul principal al celor nascuti in zodia Berbec este impulsivitatea de multe ori, accentuata de alte aspecte puternice din harta natala. Desi impulsul nervos iti creeaza senzatia ca nimic nu te mai poate salva totusi, in secunda urmatoare furiosul nostru Berbec poate uita tot ce l-a adus in aceasta stare. Dar, nu uita, fiind guvernat de Marte, planeta razboiului, daca vei continua conflictul cu el sa nu iti inchipui ca va lasa lupta necastigata! Un Berbec pleaca la lupta convins fiind ca nu va pierde niciodata. Prefera sa moara ca un viteaz luptand decat ca un las fugind de inamic. Totul in viata este pentru el o batalie. Pentru el nimic nu este gri. Exista doar alb sau negru iar timpul fiind nelimitat nu trebuie pierdut; fiecare moment trebuie fructificat si folosit complet.

Fizic, aceasta agitatie continua ii poate aduce de multe ori nopti lungi de migrene, insomnii sau chiar atacuri cerebrale pentru ca ei au nevoie ca lucrurile sa mearga fara oprire.

Calitati: ambitie, devotament, leadership, curaj, entuziasm, determinare, dinamism, spirit competitiv

Defecte: nervozitate, agitatie, exces de energie.