Capricorn Horoscop General

Capricorn Horoscop General

Se stie, Capricornul este cel mai hotarat semn al Zodiacului. Este seful care iti aduce aminte in fiecare zi de planul ce trebuie sa il indepliniti.

Este profesorul care cauta sa faca din fiecare elev un olimpic international. Este parintele care cere respectarea cu strictete a regulamentului nescris al familiei. Este cel care trudeste de dimineata pana seara pentru ca toti cei dragi sa fie fericiti.

Capricornii sunt constienti 100% de realitatea care ii inconjoara. Ei stiu ca pentru a ajunge la succes trebuie sa muncesti din greu si sistematic. In astrologia medicala Capricornul guverneaza pielea si sistemul osos. Practic el tine de structura si forma noastra, nu am putea exista fara o baza solida, cu aceasta idee se naste Capricornul si nu o uita pana in ultima sa zi.

Capricornul are o relatie neobisnuita cu timpul. Vei vedea ca in tinerete veti fi considerat mult mai batran iar dupa 40 de ani lucrurile vor lua o intorsatura interesanta si vi se va da cu pana la 20 de ani mai putin decat veti avea. Si pentru ca vorbim de varsta trebuie stiut faptul ca acesti nativi sunt cei mai longevivi. Si, stiind acest lucru seriozitatea lor le dicteaza sa fie si economi astfel incat ultimii ani sa nu ii prinda nepregatiti si sa traiasca in saracie. Da, pentru ca lipsa banilor, lipsa statutului social ii face sa devina depresivi si agitati. Ei simt pana in maduva oaselor orice neajuns chiar din primii ani, multi dintre ai ajungand sa isi scurteze copilaria si sa se angajeze foarte devreme.

Ei iubesc traditia, regulile si uniforma. Asa ca, rareori vei vedea un Capricorn care sa iasa din linie vestimentar. Va purta elemente asemanatoare cu a celor din jurul lui si va avea grija sa faca tot posibilulul sa nu atraga critici negative.

Calitati: realist, muncitor, sarguincios, loial, respectuos, responsabil, punctual, familist
Defecte: sever, zgarcit, limitat, pesimist.