Compatibilitati Balanta

Compatibilitati Balanta

Cei nascuti in Balanta fiind guvernati de planeta frumusetii, Venus, promoveaza frumosul, corectitudinea si romantismul. Sub protectia lor se afla casa casatoriei ceea ce inseamna ca, pentru ei, mariajul sau parteneriatul este foarte important. Acestia sunt iubitori de arta si au un simt artistic foarte dezvoltat. Multi dintre ei pot avea cariera in design interior, moda sau pot fi chiar pictori.

In ceea ce priveste relatiile cu celelalte semne, de obicei, acestia nu au probleme in a se intelege si accepta orice fel de persoana, indiferent de zodia in care este nascuta. Insa, cu toate acestea, are, totusi, cateva afinitati.

Printre ele sunt chiar persoanele nascute sub acelasi semn, Balanta. Relatia este bazata pe respect, armonie, intelgere si dragoste la cel mai inalt nivel. Semnul fiind unul cardinal reusesc impreuna sa demareze proiecte manati de motivatia puternica dintre ei.

Relatia cu Berbecul este incendiara. Fiind semne in opozitie putem spune, in acest caz, ca polii opusi se atrag. Berbecul vine cu energia si vivacitatea iar Balanta echilibreaza cu calmul si diplomatia sa. De asemenea, intre ei exista si o mare atractie sexuala datorita relatiei foarte buna dintre cele doua planete guvernatoare, Venus din partea Balantei si Marte din cea Berbecului.

La fel ca si in relatia cu Berbecul, si cu Leul, Balanta are parte de un placut parteneriat. Leul vine cu bagajul sau plin de pasiune si caldura iar Balanta adauga intelegere si armonie. Se sustin reciproc in toate activitatile iar cand sunt impreuna parca totul merge ca pe roate. Fiecare are ceea ce ii lipseste celuilalt rezultand un echilibru perfect.

Cheia intrarii in paradis este uniunea cu Sagetatorul. Este o conexiune speciala intre cei doi iar viata impreuna este asemanatoare uneivacante de vis. Amandoi sunt firi optimiste si entuziaste si le place sa vada doar ceea ce este frumos in lume. Sagetatorul vine cu dorinta de a cunoaste lumea in profunzime iar Balanta il ajuta cu idei noi si impulsul pentru un nou inceput.

Uniunea karmica este cea cu Taurul. Amandoi sunt guvernati de Venus ceea ce inseamna ca impart aceleasi tipuri de placeri si dorinte. Sunt pe aceeasi lungime de unda si stiu sa se respecte si sa se sustina unul pe celalalt. Taurul este pragmatic si ancorat bine in realitate iar Balanta ajuta relatia prin spiritul sau artistic si iubirea fara limite. Singurul element negativ este poate incapatanarea excesiva a Taurului ce mai trebuie din cand in cand corectata.

Cu Fecioara va avea o relatie, sa ii spunem, confortabila. Fecioara are grija sa urmeasca pas cu pas proiectele spre a le duce la perfectiunea fara de care nu poate trai, iar Balanta are grija sa aduca putina placere si frumusete in ce fac. Poate fi o relatie plictisitoare la un moment dat daca nu au grija sa o pipereze pe alocuri.

Un pic cam prea pragmatic si tacut Capricornul pentru sociabila Balanta, am zice. Poate fi un cuplu reusit daca ar incerca Capricornul sa se destinda putin si sa nu mai petreaca prea multe ore la munca si mai multe in familie.

O relatie de doi intelectuali, asa am descrie relatia cu Gemenii. Multe jocuri, momente vesele, vacante, discutii prelungite si energie mentala. Gemenii ar trebui sa nu uite ca Balanta este un semn romantic si are nevoie de mai multa atentie in intimitate. Da, comunicarea intr-o relatie de dragoste trebuie sa existe, insa, parca, Balanta ar dori sa existe si o limita iar aceea este data de nevoia sufletului de a primi si afectiune.

Asta ii place Balantei, sa fie in mijlocul oamenilor! Si este ajutata de catre Varsator care si el se simte excelent atunci cand este incojurat de prieteni. Poate fi o relatie foarte productiva pentru ca vorbim de doua zodii axate catre societate si catre imbunatatirea vietii ei. Aceasta alaturare este foarte buna mai ales in relatiile de amicitie si cele profesionale.

Zodiile de apa au ceea ce Balantei ii lipseste, puterea sentimentului. Da, este atrasa de frumusete insa mai mult la nivel admirativ decat in simtiri si exact asta aduc cei nascuti in zodiile de apa.

Cu Racul poate avea o familie trainica pentru ca Balanta vine cu daruirea catre parteneriat si energia mentala iar Racul cu elementul sentimental. Racul avand instinctul de protectie maternal o va face pe Balanta sa se simta protejata si ca este o parte dintr-un intreg.

Scorpionul vine, ca de obicei, cu puterea sentimentelor. Daca Balanta hotaraste sa aiba o relatie cu Scorpionul va trebui sa se dedice total, pentru ca acesta nu accepta jumatati de masura. Daruirea este 100% si totul se rezuma la ei doi. S-ar putea totusi ca aceasta posesivitate sa o infricoseze putin pe Balanta.

Cu Pestii, Balantele pot avea relatii foarte bune atat deprietenie cat si de dragoste. Romantismul este pe primul loc in ceea ce-ipriveste pentru ca Pestii vor ca viata lor sa fie rupta dintr-un basm. Mare grija sa nu devina prea plictisitor acest basm. N-ar strica, din cand in cand, un contact si cu realitatea 🙂