Compatibilitati Capricorn

Compatibilitati Capricorn

Capricornul este guvernat de planeta Saturn, cea mai serioasa dintre planete. Planeta care intai te supune la teste ca apoi, in functie modul in care te-ai comportat, sa te recompenseze sau se te penalizeze. Capricornii sunt seriosi inca din copilarie. Stiu ca lucrurile bune nu iti vin servite pe tava si trebuie sa muncesti pentru ele. Ei sunt cei care dau tot ce pot pentru a ajunge pe culmile succesului. Cariera lor este contruita cu truda, migala si sacrificii. De multe ori, atunci cand cred ca au ajuns la capatul puterilor devin pesimisti si tind sa renunte. Este doar un moment pentru ca de fiecare data reusesc sa isi gaseasca forta necesara pentru a-si continua drumul. Ei vor ca langa ei sa stea persoane care impartasesc aceleasi principii de viata si care nu isi irosesc viata pe lucruri efemere. Cauta un partener de cursa lunga, un partener in care pe care sa se bazeze.

Si langa cine sa gaseasca aceasta loialitate decat langa o persoana din acelasi semn, tot un Capricorn. Atunci cand stii ca ai intrat intr-o relatie cu o persoana care impartaseste aceleasi idealuri si care se comporta la fel ca tine nu poti decat sa fii fericit.

Aceeasi fericire o gaseste si langa Taur. Care il completeaza cu iubirea data de Venus cat si aplecarea catre frumos. Sunt doua semne de pamant, realiste, carora le place sa traiasca in confort, sa aiba o cariera de succes si o familie fericita.

Si daca tot vorbim de familie, Racul, semnul opus lui, il completeaza perfect in infaptuirea familiei perfecte. Racul vine cu spiritul sau protector cu dragostea nemarginita si loialitate. Racul ii asigura un camin ideal.

Cu Fecioara poate avea relatii de business foarte bune, doarece aceasta este foarte practica, controleaza in detalii proiectele si este un om pe care sa te bazezi. In relatiile de dragoste, totusi, cei doi risca sa fie mult prea seriosi si, stiti cum este, cautam pe cineva care sa aduca ceva ce noua ne lipseste.

Scorpionul il asigura ca odata ce i-a darut iubirea si viata este pentru totdeauna. Si cum loialitatea este un element de baza pentru a forma un cuplu, Capricornul poate realiza o relatie frumoasa si pasionala cu el. Totusi Scorpionul este cunoscut pentru gelozia si posesivitatea excesiva. Daca si le poate controla relatia lor poate fi de lunga durata.

Pestii ii invata ce inseamna puterea sentimentului, daruirea completa si fantezia. Chiar daca Capricornul este de fel mult prea serios, Pestii reusesc sa ii inmoaie si sa scoata la suprafata un suflet bland si iubitor.

Ce ii lipseste Capricornului este pasiunea si sclipirile de moment. Acestea le poate gasi la zodiile de aer si de foc.

Alaturi de Gemeni pot crea proiecte minunate pentru acestia vin cu relaxarea mentala. Gemenii vin cu ideile iar Capricornii stiu cum sa le puna in practica. Dragostea de basm lipseste din acest cuplu dar daca au alte aspecte care sa ii ajute poate deveni o relatie de dragoste frumoasa.

Varsatorii, totusi, sunt putin cam prea expansivi pentru Capricorn. Acestia au un comportament pe care Capricornul greu il poate suporta si controla. Si atunci cand simte ca ii scapa din maini ceva Capricornul s-ar putea sa se lase pagubas. Si nici Varsatorului nu ii place sa stea langa cineva prea inchistat in conceptiile lui.

Cu Balanta, totusi, parca lucrurile stau alfel. Inchipuiti-va o casa cumparata de catre carieristul Capricorn si decorata de catre artista Balanta!? Cam asa stau lucrurile intre ei. Capricornul initiaza iar Balanta rearanjeaza.

Cu zodiile de foc, cu toate ca le apreciaza energia Capricornul comunica destul de greu.

Cu Leul se lupta pentru suprematie pentru ca ambele zodii sunt facute sa conduca si nu pot accepta locul doi in relatie. Varianta potrivita pentru aceste cuplu este atunci cand femeia este Leu astfel incat Capricornul sa cedeze din bun simt conducerea in casa.

De Sagetator ii place pentru ca este optimist si aduce veselie in casa, insa dorinta de libertate si de petrecere a timpului liber fara el nu ii este tocmai pe plac. Daca ai ales sa formezi o familie cu el trebuie sa faci anumite concesii si sa renunti la viata pe care ai avut-o inainte si sa te dedici total lui.

Cu Berbecul in mod cert va avea o relatie exploziva. Berbecul este prea dur si impulsiv pentru cel ce face toate lucrurile ca la carte si care se gandeste de 10 ori inainte de incepe ceva. Berbecul va simti nevoia tot timpul sa stie ca el este cel care conduce din toate punctele de vedere si nu accepta niciun fel de concesie.