Compatibilitati Fecioara

Compatibilitati Fecioara

Primul lucru pe care toti suntem inclinati sa il spunem despre cei nascuti in Fecioara este ca exagereaza cu critica. Nu doar despre asta este vorba cand vorbim de aceasta zodie. Trebuie sa mentionam faptul ca Fecioara gestioneaza zona sanatatii fizice cat si mentale in Zodiac. Ei sunt foarte deschisi in a invata si a se perfectiona. Le place sa traiasca sanatos si doresc sa aiba langa ei persoane care sa se prezinte cat mai natural cu putinta – barbatilor in Fecioara nu le plac femeile care exagereaza cu machiajul si vor prefera intotdeauna culoarea naturala a parului in detrimentul celui vopsit.

Intotdeauna zodiile de acelasi tip se vor intelege excelent dar mai ales pentru cele de pamant asa ca, Fecioara noastra va face un parteneriat ideal, in primul rand cu Capricornul. Amandoi sunt practici, realisti si dedicati relatiei. Mai mult, Capricornul multumeste Fecioara prin dedicarea sa fata de familie, prin ambitie si lupta continua de a reusi in viata. Ambele zodii privesc viata cu seriozitate si privesc pragmatic dragostea, fiind astfel, pe aceeasi lungime de unda.

Cu Taurul are acelasi tip de relatie doar ca avem parte de o alta planeta guvernatoare, Venus. Aceasta planeta aduce ceva mai mult romantism si frumusete in relatia celor doi. Cu un nativ din aceeasi zodie lucrurile nu stau la fel ca si cu celelalte doua zodii de pamant. Cei din Fecioara au nevoie de cineva care sa aduca sensibiltiate in relatie, ceea ce ei nu prea au.

Cu zodiile de apa, Fecioarele se inteleg excelent. Cu Racul are o relatie extraordinara. Puterea sentimentelor Racului o inmoaie pe Fecioara si face ca iubirea lor sa fie vesela si pasioanala. O alta combinatie foarte fructuoasa este cea cu nativii din Pesti. Acestia din urma il vor lasa fericiti pe cei din Fecioara sa conduca relatia, acordandu-le, totusi, tot suportul sentimental de care au nevoie. Cu Scorpionul s-ar putea, totusi, sa aiba ceva conflincte din cauza posesivitatii excesive al acestuia din urma. Nu recomandam totusi pentru relatii lungi.

Zodiile de foc aduc multa pasiune in relatia cu Fecioara care tanjeste in secret dupa astfel de momente. Cu cei nascuti in Leu, Fecioarele pot lega o relatie foarte buna de prietenie. Intre ei exista o chimie extraordinara insa totul are un sfarsit atunci cand Leul incepe sa nu ii mai acorde atentie Fecioarei concentrand relatia doar pe sentimentele lui.

Cu Sagetatorul este o relatie de acceptare, foarte greu vom vedea o casnicie intre cei doi. Din punct de vedere mental nu sunt deloc pe aceeasi lungime de unda si nu pot trai mult timp sub acelasi acoperis.

Intre Fecioara si Berbec este o chimie greu de descris insa spiritul combativ si dorinta de a fi intotdeauna cel care decide al Berbecului, face ca cei din Fecioara sa se retraga usor-usor din aceasta relatie.

Cu zodiile de aer greu poate Fecioara sa inchege o relatie. Varsatorii castiga usor admiratia Fecioarelor datorita mintii lor ascutite si a ideilor geniale insa totul se opreste aici pentru ca niciunul nu stie cum sa faca aceasta relatie sa mearga.

Balanta este mult prea aeriana pentru pragmatica Fecioara chiar daca este destul de sensibila cat sa ii capteze atentia la inceput. In schimb, cu Gemenii pot avea o relatie de prietenie si afaceri foarte buna. Ambele zodii sunt guvernate de Mercur, planeta comunicarii. Insa doar atat ii uneste pe cei doi, conversatiile lungi si placute, mai putin sentimentele de dragoste.