Compatibilitati Gemeni

Compatibilitati Gemeni

Gemeni – Berbec: o relatie energica, dinamica si agitata. Ar fi excelent daca ar avea si o relatie de business impreuna – Berbecul vine cu atitudinea de luptator iar Geamanul cu mintea ascutita.

Gemeni – Taur: ideal ar fi sa vorbim de femeie Taur si barbat Gemeni. Taurul si cu Geamanul se inteleg de minune. Geamanul adora frumusetea si atitudinea practica a Taurului iar invers Taurul stie sa acorde suport si sa calmeze agitatul Geaman.

Gemeni – Gemeni: aceasta zodie, asa cum ii este si numele, cauta sa gaseasca sufletul pereche si ce alta zodie sa fie mai potrivita pentru el: aceeasi cu cea pe care o poarta. Aici isi gaseste idealul si intelegerea, la cel cu acelasi tip de suflet.

Gemeni – Rac: pentru Geaman totul este un joc insa pentru Rac lucrurile nu merg chiar asa. Fiecare avem niste responsabilitati fata de celalalt si trebuie sa luam viata in serios.

Gemeni – Leu: Gemenii nu tin la a avea o pozitie in relatie asa ca n-au nicio problema in a-l lasa pe Leu sa conduca doar ca, felina noastra poate deveni la un moment dat destul de plictisitoare si exagerat de egoista pentru Geaman.

Gemeni – Fecioara: desi ambele zodii sunt guvernate de planeta comunicarii, Mercur, ele nu sunt compatibile decat la nivel de relatie de prietenie. Fecioara este considerata „no fun” de catre Geaman care vrea sa traiasca fara griji toata viata si sa se distreze.

Gemeni – Balanta: zodiile de aer (Gemeni, Balanta si Varsator) se inteleg foarte bine intre ele. Sunt zodiile mentale ale Zodiacului insa aceasta combinatie nu este extraordinar de trainica cand vine vorba de viata de familie. Balanta se asteapta ca partenerul ei sa fie cel care ia deciziile in cuplu iar Geamanul il va dezamagi din acest punct de vedere.

Gemeni – Scorpion: Scorpionul este posesiv si gelos si sub nicio forma nu poate sta prea mult langa nebunaticul Gemeni. Nu recomandam o relatie de dragoste intre cei doi.

Gemeni – Sagetator: la petreceri sunt extraordinar impreuna. Geamanul vine cu glumele bune iar Sagetatorul cu energia si voia buna. Sunt un cuplu vesel ce se remarca in grup. Mai greu cand vine vorba de familie pentru ca niciunul nu este cunoscut a fi foarte fidel.

Gemeni – Capricorn: Capricornul este mult prea rigid pentru a vedea o relatie de dragoste sa dureze intre cei doi. Pot colabora, insa, foarte bine in afaceri.

Gemeni – Varsator: o relatie excelenta din toate punctele de vedere.

Gemeni – Pesti: cei nascuti in Pesti au nevoie de cineva care sa le asigure durabilitatea in cuplu si sa ii linisteasca. Sa ii convinga ca totul va fi bine iar Gemenii nu pot face acest lucru creand dezamagire si suferinta in inima si-asa sensibila a celor din Pesti.