Compatibilitati Pesti

Compatibilitati Pesti

Ultima zodie este considerata cea mai sensibila. Sa vedem de ce. Pesti intrunesc in simtirile lor toate trairile celorlalte zodii. Ei sunt facuti sa daruiasca fara a primi ceva in schimb. Atunci cand fac un bine si asteapta echivalentul gestului sau este ca si cum s-ar comporta contrar menirii lor pe Pamant. De aceea, de multe ori, vom intalni in aceasta zodie persoane care lucreaza in ONG-uri sau aleg calea preotimii. Ei iubesc nespus de mult si sufera atunci cand partenerul lor nu impartaseste aceleasi sentimente. Vad dragostea ca pe ceva suprem si pot crea iluzia unei povesti care nu exista. Pot trai mult cu speranta ca ceea ce se intampla in realitate nu exista si atribuie calitati persoanei iubite fara ca aceasta sa le aiba.

Au nevoie de un suflet care sa ii aline si care sa ii protejeze de rau. Acesta este medicamentul de care ei au nevoie ca sa supravietuiasca.

Relatia cu Berbecul este tumultoasa. Initial Berbecul il cucereste prin puterea pe care o are. Ii da senzatia ca in calea lor nu le vasta nimic insa cu timpul orgoliul si impulsivitatea Berbecului ii va desparti.

Taurul ii asigura echilibru. Are rabdare sa il integreze treptat in realitate fara sa il bruscheze. Ii ofera iubire si un camin cald in care sa se retraga linistit. Il linisteste atunci cand pericolele se abat asupra lor.

Geamanul il inveseleste si s-ar potrivi intr-o relatie de prietenie pentru ca acesta nu stie sa ii ofere dragostea totala si nemarginita fara de care nu poate trai. Geamanul isi doreste mai mult o conexiune mentala decat o relatie siropoasa.

Racul este pe aceeasi lungime de unda. Tot un semn de apa, ei impart aceleasi sentimente si cauta acelasi lucru in viata, dragoste si o familie fericita. Doar ca impreuna traiesc intr-o lume paralela fata de cea reala.

Leul este considerat egoist si centrat excesiv pe sine. Pestele are nevoie de cineva care sa se dedice in a-l proteja si a i se dedica lui si relatiei lor. In aceasta combinatie Pestele este cel care se dedica iar Leul doar primeste fara a-i oferi acestuia nimic in schimb.

De multe ori vedem cupluri Pesti-Fecioara. Desi, teoretic Fecioara, prin atitudinea sa critica nu s-ar potrivi cu romanticul Peste se pare ca realitatea ne spune altceva. Poate ca rabdarea, calmul si pragmatismul Fecioarei dar si sufletul cald al Pestilor ajuta ca acest cuplu sa formeze o familie fericita.

Balanta este dragastoasa, calma si in cautare de echilibru, ceea ce il multumeste pe Peste. Pot fi un cuplu cu o prezenta agreabila doar caBalanta va cauta pe cineva mai dur si mai impunator care sa o ajute in luarea deciziilor lucru greu de obtinut de la mutabilul Peste.

Cu Scorpionul realizeaza povestea de dragoste perfecta.Amandoi isi traiesc vietile exclusiv pentru relatia dintre ei. Singurul lucru care poate dauna este gelozia si posesivitatea Scorpionului.

Sagetatorul este bland cu Pestele insa nu ii poate oferi stabilitate in relatie. Dorinta lui de a cunoaste lumea dar si instabilitatea in dragoste nu ii cuceresc pe nativii din Pesti. Pot fi, insa, prieteni foarte buni si chiar parteneri in afaceri.

Capricornul este o zodie potrivita pentru Peste. Este de familie, loial, rabdator si il poate ajuta Pestele sa se puna pe picioare, sa ii dea incredere in el. Este un cuplu serios dar care pot forma o familie de invidiat.

Varsatorul il considera extrovertit, instabil si rece. Varsatorului ii place libertatea dar mai ales pune pe primul lor relatiilesociale si nu relatia de cuplu ceea ce este total contrar principiilor Pestelui.

O relatie de basm fantastic este cea cu o persoana dinacelasi semn, Pesti. Sunt ca doua picaturi de apa care se completeaza. Ei sesimt fara sa isi vorbeasca si isi poarta o iubire fara margini. Este un cuplucare se diferentiaza total de cei din jur. Se pierd unul in ochii si vorbeleceluilalt iar lumea in care traim trece pe langa ei fara sa o simta.