Compatibilitati Rac

Compatibilitati Rac

Ce este interesant la zodiile de apa, desi teoria spune ca sunt sentimentali, sufletisti si sensibili, asta nu inseamna ca nu au puterea de a trece peste orice, de a merge mai departe si de a se lupta cu oricine se pune in calea lor. Tocmai asta este ceea ce le da putere, dorinta de a proteja ceea ce iubesc.

Relatia cu zodiile de foc nu este tocmai ideala. Berbecii sunt prea dornici de actiune si lupta ceea ce il face pe Rac sa se retraga in carapacea lui rapid iar pe Berbec sa il lase rece sensibilitatea Racului. Poate fi o relatie vesela cu Sagetatorul iar Racul, chiar daca il critica pentru desele lui escapade, sa il ierte mereu pe amorezul Sagetator – macar s-a intors tot acasa la el, nu?

Cu Leul s-ar putea sa simta ca exista o distanta intre ei, ca nu primeste atentia cuvenita in detrimentul sentimentului de a se simti rege al Leului insa si lui ii place sa simta ca are grija mereu de cineva.

Cu zodiile de apa, Racul se simte cel mai bine. Simte ca are un suflet ce i se aseamana langa el. Cu cineva din aceeasi zodie, din Rac, are acelasi tel in viata, sa construiasca o familie bazata pe iubire si devotament. Cu Pestele are parte de o poveste de dragoste ca in povesti cu poezii siropoase spuse la lumina lunii. Iar cu Scorpionul lucrurile parca sunt duse prea la extrem. Este destul de greu sa ii faca fata momentelor extreme de posesivitate si gelozie.

Cu zodiile de aer, lucrurile sunt putin neutre si depinde foarte mult de hartile natale ale fiecaruia. Varsatorul este mult prea dur si insensibil fata de Rac si il face sa se retraga destul de repede in carapacea lui. Balanta pe de alta parte, guvernata de Venus, planeta iubirii ar putea fi ceva mai atenta cu sensibilul Rac. Iar Gemenii nu sunt foarte responsabili iar familistului Rac nu prea ii place acest lucru.

Relatia ideala pentru ei este atunci cand gasesc pe cineva care sa le inteleaga starile, sentimentele si sa le fie alaturi cu trup si suflet. Si cel mai bine o fac cei din zodiile de pamant. Poate ceva mai putin cei din Fecioara care le ranesc sentimentele cu criticile lor interminabile. Dar cei din Taur si Capricorn le ofera suportul moral, puterea de a-i readuce mereu pe drumul cel bun dar si sprijinul sufletesc de care ei au atata nevoie.