Compatibilitati Sagetator

Compatibilitati Sagetator

Se spune despre Sagetatori ca nu ar fi una dintre cele mai fidele zodii. Cei nascuti in aceasta zodie sunt expansivi, darnici, buni la suflet, prietenosi si libertini. Cum sa nu iubesti un astfel de om? Cum sa nu flirtrezi cum un astfel de om? Cum sa nu incerci sa il cuceresti? Nu spunem ca nu este deloc vina lor cand sunt prinsi pe picior gresit insa, acesta este adevarul, toata lumea vrea sa fie in preajma lor. Si toata lumea si-ar dori macar un gram din norocul pe care ei il au. Pentru ca da, ei sunt cei mai norocosi avand planeta Jupiter ca si guvernator.

Sagetatorul se iubeste cu toata lumea si accepta pe toata lumea. Dar haidesti sa vedem si caracteristile speciale ale fiecarei relatii cu semnele din zodiac.

Ce poate fi mai frumos decat sa vezi doi oameni veseli mereu, care isi accepta dorinta fiecaruia de libertate, care spun in acelasi timp “hai sa plecam acum la capatul Pamanului”? Asa se intampla cand doi Sagetatori se intalnesc. De ce s-ar desparti si cum? Atunci cand au facut tot ceea ce era de facut impreuna. Toate nebuniile din lume ce ar fi putut sa le experimenteze impreuna. Practic, cand nimic nu mai pare nou si senzational daca este facut in cuplu. Isi vor da voie unul celuilalt sa simta viata singur sau cu altcineva. Nu isi vor purta ranchiuna niciodata si isi vor purta o iubire speciala pana la moarte unul fata de celalalt.

O relatie tumultoasa asa se prezinta cea cu Berbecul. O viata traita la cote maxime. Aventuroasa. Berbecul vrea sa cucereasca lumea iar Sagetatorul vrea sa o cunoasca. Berbecul se lupta cu dragonii pentru ca Sagetatorul sa poate intra in lumea basmelor.

Si cu cea de-a treia zodie de foc Sagetatorul face casa buna. Poate un pic mai greu sa accepte fixatiile Leului dar intr-un final intelegerea vine din ambele parti. De asemenea, pot avea si un mare succes in afaceri impreuna dar ar fi bine ca fiecare sa aiba bine delimita zona de care se va ocupa pentru a nu aparea conflicte de putere intre ei.

O relatie usurica este cea cu Gemenii. Vorbim de doua zodii care nu sunt foarte impunatoare in ceea ce priveste relatia de cuplu. Si ne referim aici la a impune indeplinirea obligatorie a anumitor cerinte de catre partener. Veseli amandoi si optimisti vor ramane mai degraba prieteni decat sa continue cu relatie de lunga durata. Sunt doua semne mutabile aflate in opozitie. Se atrag insa doar in prima parte, continuitatea relatiei depinde de eforturile pe care le vor depune amandoi pe parcurs. Si cum niciunul nu are stabilitatea ca si punct forte….

Si cand norocul se intalneste cu elementul surpriza…. avem una dintre cele mai vesele prietenii, cea cu Varsatorul. Amandurora le place sa fie inconjurati de prieteni, sa calatoreasca, sa experimenteze. Sunt ca doua suflete pereche. Se inteleg foarte bine si in afaceri, isi respecta principiile insa totul pana la sentimente care, lipsesc. Avem aproape tot ce este necesar pentru o relatie fara elementul principal de a o face sustenabila, pasiunea sentimentelor.

Ceva mai mult romantism este in relatia cu Balanta. Acesteia ii place optimismul si veselia Sagatatorului insa ce nu ii place este lipsa de stabilitate. Cu el tot timpul stai pe ghimpi ca te poate parasi aducand o mare lipsa de incredere ca poate exista un viitor comun.

Cu zodiile de pamant Sagetatorul se intelege destul de greu. Le accepta principiile insa le considera destul de limitate in gandire. Poate avea cu Taurul o relatie pasionala bazata in mare pe atractie insa nu si mai mult decat atat. Taurul vrea dovezi certe de iubire si nu accepta libertinajul Sagetatorului.

Cu Capricornul poate avea relatii bune de afaceri insa in dragoste foarte greu ii poti vedea impreuna. Capricornul este de cursa lunga in dragoste. Ii place stabilitatea si dedicarea totala in relatie, ceea ce Sagetatorul nu prea poate sa ofere.

Iar cu Fecioara deja este foarte greu sa fie impreuna. Fecioarei ii place ca lucrurile sa se intample ca la carte si nu asa cum pica. Nu ii place sa traiasca langa oameni care sunt iresponsabili si privesc cu prea multa naivitate viata.

In viata zodiilor de apa Sagetatorul aduce optimism si fericire. Pentru cat timp, nu se stie.

Cei din Rac le ofera Sagetatorilor un loc cald unde sa se intoarca mereu dupa ce alearga prin lume. Pentru ca oricat de libertin ar fi Sagetatorului ii place sa aiba locul lui unde sa se retraga pentru a prinde din nou forte pentru o noua aventura. Racul are grija de el si ii iarta de multe ori escapadele.

Cei din Pesti totusi nu vor fi pe aceeasi lungime de unde cu ei. Sunt mult prea sensibili si usor de ranit si nu uita repede infidelitatile Sagetatorului.

Scorpionului ii plac sentimentele intense si dedicarea totala ceea ce face ca o relatie cu Sagetatorul sa fie putin probabila. El este prea posesiv pentru Sagetator care iubeste viata fara restrictii.