Compatibilitati Scorpion

Compatibilitati Scorpion

Planeta guvernatoare a acestei zodii este Pluto, simbolul puterii, distrugerii si reinvierii din propria cenusa. Pluto ne aduce o zodie pentru care lucrurile sunt albe sau negre si niciodata gri. Ii iubesti profund sau nu ii iubesti deloc. Si ei pe tine, la fel. Ei trec prin viata destul de impasibili la foarte multe lucruri insa atunci cand vine vorba de viata lor, dar mai ales de oamenii pe care iubesc sunt in stare sa treaca prin foc pentru a le apara. Multi ii considera lenesi sau inceti insa ei, de fapt, isi pastreaza energia pentru ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei.

Relatia Scorpion – Scorpion este dusa la extrem. O iubire intensa si dragoste obsedanta. 2 persoane geloase si posesive nu pot crea decat o relatie tensionanta. Da, nimeni nu traieste iubirea lor insa trebuie sa invete sa se si detensioneze putin.

Atunci cand intalneste Pestele, Scorpionul simte ca, in sfarsit, a gasit pe cineva care ii poate ghici gandurile fara a vorbi, cineva care intuieste ce are nevoie inainte de a-si da chiar el singur seama. Este o relatie magica, o uniune bazata pe intelegerea sufletelor si mult respect.

Cu Racul poate intemeia o familie cum poate nimeni nu are. Se daruiesc cu totul ei si creaza in jurul ei o fortareata indestructibila. Desi Racul este foarte fidel, s-ar putea, totusi sa fie ranit de gelozia excesiva a Scorpionului.

O relatie complexa, speciala, cu o atractie sexuala extraordinara. Asa s-ar descrie cea cu Taurul. Sunt zodii opuse ceea ce ii face sa emane puternice sentimente, de atractie sau respingere, fara nimic de mijloc. Sunt persoane pasionale atunci cand vine vorba de ei si de cei apropiati si se completeaza perfect atunci cand reusesc sa lase garda jos si sa faca concesii pentru o buna intelegere.

Desi sunt amandoi loiali si dedicati celuilalt Fecioara si Scorpionul rareori reusesc sa formeze un cuplu de durata. Este o relatie destul de platonica. Fecioara exagerat de practica si rece pentru sentimentalul Scorpion care nu accepta trairea iubirii decat la cote maxime. Dar, chiar si asa, este o relatie acceptabila.

Relatia cu Capricornul este serioasa, matura si calma. Un pic cam in alt ritm decat si-ar dori Scorpionul. Insa, o accepta pentru ca, pe de alta parte, stie ca se poate baza pe Capricorn, ca ii este alaturi si fidel pana la capat.

Cu zodiile de aer lucrurile nu stau foarte bine. Sunt mult prea insensibile pentru Scorpion.

Gemenii sunt considerati mult prea superficiali si prea vorbareti. Sunt prea deschisi catre lume in timp ce Scorpionii isi doresc ca viata personala sa ramana privata si sa desfasoare departe de ochii lumii.

Poate cu cei din Balanta lucrurile sa stea altfel, fiind guvernati de planeta dragostei, Venus, inteleg mai bine pasiunea celor Scorpion. Se poarta cu calm si intelegere astfel incat reusesc sa relaxeze putin pasionalul Scorpion.

Cu Varsatorul relatia este grea si trebuie cautat de fiecare data un element in comun care sa ii tina impreuna. Varsatorul este daruit lumii, prietenilor, societatii iar Scorpionul nu vede decat ceea ce este intre ei doi, restul lumii nu exista.

Cu zodiile de foc lucrurile sunt putin complicate si… explozive. Cu Leul greu sa il vezi impreuna. Pentru Scorpion o relatie inseamna: “noi doi” nu, cum ar zice Leul “eu si cu… eu”. Scorpionul nu poate trai alaturi de cineva care este concentrat doar pe sine si asteapta tot timpul admiratie fara sa ofere ceva la schimb.

Cam acelasi lucru se intampla si in relatia cu Berbec doar ca, macar aici Berbecul incearca sa se comporte ca un razboinic salvator fata de partenerul sau ceea ce este destul de reconfortant pentru Scorpion sa stie ca cineva se lupta pentru el.

Cu Sagetatorul libertin nu vedem sa aiba nimic in comun poate sa ii uneasca pasiunea pentru calatorii si asa sa fie impreuna insa greu pot sta prea mult unul langa celalalt.