Compatibilitati Taur

Compatibilitati Taur

Guvernati de planeta dragostei, banilor si frumusetii, Venus, cei nascuti in Taur cauta stabilitatea, confortul si dragostea intr-o relatie.

Berbecul il scoate pe Taur din rutina vine cu multa energie in relatie si se asteapta sa ii stea alaturi pentru a cuceri lumea. Pamantul inabuse focul. Practic Taurul, oricat de rabdator ar fi nu poate suporta sa stea in agitatie prea mult timp iar atunci cand vede rosul in fata ochilor distruge tot in calea lui.

Cu acelasi tip de personalitate, calm, loving si de cursa lunga lucrurile nu pot fi decat frumoase si trainice. Relatia Taur-Taur este aproape ideala. Necesita doar ca macar unul dintre ei sa aiba pe harta natala aspecte care sa energizeze putin relatia. La fel se intampla si cu Capricorn, care este tot o zodie de pamant alaturi de care Taurul se simte in largul sau si in care poate sa aiba incredere. Este relatia perfecta care reuseste si pe plan financiar, Capricornul este la fel de muncitor ca si Taurul si este considerata una dintre zodiile cu cel mai mare succes in business.

Cea de-a treia zodie de pamant, Fecioara, este pe aceeasi lungime de unda cu Taurul in ceea ce priveste integrarea in realitate doar ca tendinta de a fi prea cicalitoare si critica a Fecioarei il streseaza la culme pe Taur si ii testeaza rabdarea la maximum.

Cu zodiile de apa, Taurul are o relatie extrem de lina si frumoasa. Alaturi de Rac poate intemeia o familie bazata pe dragoste si protectie iar alaturi de Pesti are parte de o poveste de dragoste de basm. Putin mai diferita este relatia cu Scorpionul. Aici posesivitatea, gelozia si iubirea dusa la extrem il oboseste pe Taur dar, chiar si asa, faptul ca Scorpionul se dedica trup si suflet relatiei il cucereste definitiv pe Taur.

Dintre cele trei zodii de aer cu Gemenii are parte de cea mai vesela si incantatoare relatie. Acestia aduc vitalitate, voie buna si amuzament in relatie. Singura problema este ca nu sunt foarte statornici iar Taurului nu prea ii place asta.

De Balanta il apropie iubirea fata de frumos insa o relatie de dragoste poate deveni destul de plictisitoare pentru Taur. Iar cu Varsatorul foarte greu poate avea o relatie armonioasa si de durata. Acestuia ii place libertatea si uraste stilul posesiv al Taurului.

O alta zodie ce iubeste libertatea si sa nu fie prins prea mult in mrejele casniciei este Sagatatorul. Lui ii place sa zburde din floare in floare si sa nu fie pisat la cap cu indatoririle fata de familie lucru pe care Taurul sub nicio forma nu il poate accepta.

Iar despre relatia cu Leul, ce putem spune?! Taurul nu ar avea o problema in a accepta ca altcineva sa fie numarul unu in casa insa de la asta sa se ajunga in a fi total ignorat si doar placerile Leului sa fie ceea ce conteaza este cale lunga pe care Taurul sigur nu o va strabate.