Compatibilitati Varsator

Compatibilitati Varsator

Varsatorul este un semn caruia ii place sa traiasca in mijlocul societatii. Ca si Balanta iubeste dreptate si egalitatea intre oameni ba, mai mult, el si incearca sa o aplice, implicandu-se direct in respectarea ordinii in societate. El iubeste tot ce este modern, nou si necunoscut. De altfel, ca si protector al Astrologiei, este sustinatorul inexplicabilului dar si a tehnologiei.

Cel ce va sta langa el trebuie sa inteleaga ca Varsatorul va fi mereu omul cu ideile cele mai neobisnuite care nu va sta niciodata in acelasi loc – va fi dornic sa schimbe lumea din mijlocul ei.

Varsator – Berbec: relatie interesanta, plina de aventura si energie. Isi acorda unul altuia libertate si isi inteleg deciziile. Cu toate acestea dorinta de libertate prea mare a fiecaruia s-ar putea sa le dea dureri de cap. Mai ales Berbecului caruia nu o sa-i placa faptul ca partenerul sau nu i se dedica intru- totul.

Varsator – Taur: nu exista compatibilitate, aproape deloc intre cei doi. Taurului ii place stabilitatea, confortul si dragostea iar Varsatorului libertatea de miscare. Conceptiile lor se bat cap in cap si cum ambii sunt zodii fixe niciunul nu va ceda.

Varsator – Gemeni: din punct de vedere astrologic, fiind ambii zodii de aer se vor intelege foarte bine. Sunt zodii mentale si dispuse sa incerce lucruri noi. Relaxarea Gemanului ii da aripi Varsatorului care ii va intoarce favorul prin cele mai neasteptate surprize.
Varsator – Rac: Racul este prea sensibil pentru exuberantul Varsator. Orice cuvant si gest este interpretabil pentru el. In viata Varsatorului nu este loc de prea multa drama asa ca nu dam sanse acestei relatii.

Varsator – Leu: Varsatorul se intelege foarte bine cu zodiile de foc deci si Leii sunt genul de persoane acceptate de catre ei. Este o relatie pasionala intre cei doi. Atractia fizica este una dintre cele mai puternice si poate dura atata vreme cat ei nu vor uita ceea ce i-a adus impreuna.

Varsator – Fecioara: ca si cuc celelalte zodii de pamant Varsatorul nu face casa buna. Cu Fecioara exista o intelegere foarte buna la nivel mental, pot demara multe proiecte de succes impreuna insa din punt de vedere sentimental relatia nu se anunta una de durata.

Varsator – Balanta: amandurora le place sa socializeze, sa fie incojurati de prieteni ceea ce ii face un cuplu foarte prezentabil pentru cei din jur. Sunt legati si la nivel mental foarte bine iar aplecarea catre romantism si frumos a Balantei aduce si putina pasiune intre cei doi.

Varsator – Scorpion: pentru a putea sa existe intelegere intre cei vor trebui sa incerce sa isi acorde destul spatiu unul celuilalt. Scorpionul tinde sa fie prea posesiv iar Varsatorul mult prea exagerat in dorinta de a-l schimba pe Scorpion.

Varsator – Sagetator: o relatie vesela si frumoasa cam asa am putea sa descriem ceea ce exista intre cei doi. Nici banii nu stau departe de ei. Pot ajunge impreuna foarte departe. Sunt un cuplu reusit.

Varsator – Capricorn: nu recomandam o relatie decat la nivel profesional unde ideile geniale ale Varsatorului sa il ajute in cariera pe Capricorn. La nivel de viata personala foarte greu se pot accepta sub acelasi acoperis.

Varsator – Varsator: desi s-ar intelege foarte bine ca si prieteni relatia amoroasa dintre cei doi ar fi destul de rece. Pentru ca amandoi ar incerca sa caute libertatea si nu ideea de dedicare fata de cineva. Se inteleg foarte bine, impart acelasi conceptii insa nu se pot dedica unul altuia pe termen lung.

Varsator – Pesti: Pestii sunt persoane care isi pun sufletul pe tava iar din relatia cu un Varsator nu pot iesi decat cu multa suferinta. Varsatorul nu va stii ce sa faca cu atata dragoste si il va deceptiona pe nativul din Pesti.