Copilul Balanta

Copilul Balanta

Copilul Balanta este o fire simpatica ce relationeaza foarte usor atat cu cei de varsta sa, cat si cu oamenii maturi. Dornic sa comunice in permanenta nu ii place singuratatea, ba chiar devine depresiv daca nu are cu cine vorbi. Este o prezenta agreabila atat prin port cat si prin vorbe 🙂

Prin port pentru ca inca de mic, guvernatoarea sa Venus isi face simtita prezenta prin aplecarea catre frumos, arta dar si catre moda. Ii place sa fie asortat si tine foarte mult la igiena sa. Ii place sa fie in trend prin haine si sa atraga atentia prin creativitatea sa.

La scoala se evidentiaza nu prin memoria sa – care, fie vorba intre noi, nu cunoaste limite, ci prin modul in care comunica si prin sclipirile sale artistice. Prinde repede orice informatie, singura problema, ca si la Gemeni, este finalitate actiunilor sale. Si nu pentru ca s-ar implica in prea multe activitati, ca in cazul Gemenilor, ci pentru ca el este foarte constient de multitudinea variantelor in care isi poate termina proiectele.

El simte ca lumea nu se limiteaza doar la DA si NU sau la a merge pe un singur drum. Intelege ca lumea este complexa si plina de mister si este dornic sa afle toate detaliile.

Este sarmant dar si sensibil. Ii place sa actioneze just in relatiile cu ceilalti, sa nu comita fata de cineva vreo nedreptate. Este foarte prietenos cu toata lumea si am putea spune ca rareori il vom vedea avand dusmani. Toti vor sa il ajute si il apreciaza pentru caracterul sau si inteligenta sa.

Copilul Balanta se simte cel mai bine in mijlocul unui grup, la teatru sau ocupandu-si timpul cu activitati artistice iar blandetea si farmecul sau ii cucereste definitiv pe cei din jur. Tot ce un parinte are de facut este sa aiba grija sa ii corecteze din fasa nehotararea si sa il faca sa nu zadarniceasca prea mult in luarea deciziilor.