Copilul Capricorn

Copilul Capricorn

Seriozitatea copilului Capricorn il face sa fie enigmatic, retinut si timid. Toti cei nascuti in aceasta zodie au responsabilitatea in sange. Vor sa isi indeplineasca toate datoriile fata de ceilalti. Daca celelalte zodii pot fi foarte agitati sau expansivi aici vorbim de un copil ce priveste viata cu ochii unui om matur.

Desi este foarte inteligent, el nu este genul care sa si-o manifeste ca la teatru, sa incerce sa epateze cu ea. Totul este facut aplicand o anumita strategie. Nu este omul momentului. Este omul ce isi stabileste o linie pe care sa o urmeze timp de ani de zile.

Stim ca pare ca am vorbi de un adult insa, in acest caz, nu putem altfel. Cere sa fie abordat cu seriozitate si cu intelepciune. Ceea ce ramane parintelui de facut este sa il ajute sa isi deschida sufletul. Guvernat de planeta Saturn, planeta stabilitatii, el este capabil de dragoste profunda care tinde chiar sa duca catre posesivitate. Are nevoie de vorbe calde, de iubire si sa fie incurajat sa si le manifeste. Cu cat se va obisnui sa aiba retineri in a-si declara iubirea cu atat va intra in confortul singuratatii si pesimismului.

Din punct de vedere al sanatatii, micutul Capricorn are o constitutie robusta si un tonus foarte bun. In general, este foarte rezistent la boli si rareori vedem cazuri de micuti ultra sensibili din acest punct de vedere. Atentie doar la sistemul nervos ce se poate destabiliza din cauza presiunilor pe care singur si le produce.

Copilul Capricorn este tenace si rabdator. La scoala de obicei face impresie buna. Nu ii place sa isi dezamageasca parintii si profesorii plus ca, in definitiv o nota proasta in clasa a doua il poate opri la 30 de ani din drumul sau catre succes, nu? :))

Este constiincios si responsabil, calitati ce ii relaxeaza pe parinti. Insa, sa nu uitam ca succesul in afaceri catre care accede el trebuie consolidat si cu inima. Ajutati-l sa isi dezvaluie si aceasta latura. Sustineti-l in demersurile sale si faceti-l sa zambeasca mai mult! 🙂