Copilul Gemeni

Copilul Gemeni

Zodia Gemeni este cea guvernata de Mercur, planeta comunicarii, ceea ce inseamna ca in acest copil vom gasi veselia, dorinta de a fi inconjurat de oameni dar, mai ales, dorinta de a absorbi cat mai multa informatie.

Este un spirit agitat, cateodata nervos, pentru ca inima lui nu are stare. II place sa fie conectat la agitatia vietii sa se implice in cat mai multe proiecte si sa nu simta niciodata ca nu stie ceva legat de orice subiect.

Este foarte curios si isi bombardeaza parintii cu intrebari si se asteapta sa primeasca de fiecare data raspuns. Este intr-adevar obositor sa tii pasul cu el si, uneori, iti poate parea superficial si fara sentimente, fiind prea mult atasat de cuvinte si informatie in pofida atasamentului.

Aici vine rolul parintelui sa il ajute sa isi deschida inima si sa isi relaxeze mintea din cand in cand.
Este destul de instabil atunci cand vine vorba de scoala, sport sau responsabilitati. Nu ca ar fi lenes, pentru ca niciodata nu va putea sta locului sau sa se prefere singuratatea ci, tocmai, pentru ca in agitatia lui si in dorinta de a cunoaste cat mai multe lucruri, nu reuseste sa se concentreze in a finaliza ceea ce a inceput. In astfel de cazuri, este nevoie de a i se prezenta noutatea care poate interveni atunci cand va finaliza ceva si sentimentul de glorie ce il poate avea atunci cand reuseste sa inchida un proiect.

Este un copil vesel ce farmeca prin inteligenta lui si prin spritul liber. Rareori vom vedea un Geaman morocanos care se da in laturi de la discutii.

Din punct de vedere mental se va considera tot timpul la acelasi nivel cu oamenii mari ba chiar, va incerca, prin stilul sau de orator inascut sa isi demonstreze superioritatea intelectuala 🙂

Chiar daca totul este pus sub lupa logicii se poate apropia de arta, atata vreme cat ea inseamna agitatie, miscare si comunicare. I s-ar potrivi foarte bine dansurile sportive, sporturile de echipa sau actoria. Ii place sa se dea in spectacol, sa incerce noi moduri de a se exprima dar mai ales, ii place sa vada ca reuseste sa ii surprinda pe cei din jur cu inteligenta sa.