Copilul Taur

Copilul Taur

Alaturi de copilul Taur vei invata ce este armonia, vei descoperi linistea si vei incepe sa fii mai afectuos.

El nu cere foarte multe. Nu este un copil complicat si nu este deloc greu sa il educi. Isi doreste sa descopere lumea pas cu pas si sa isi construiasca o viata confortabila. Se asteapta de la tine sa ii arati drumul corect si sa fii alaturi de el, in primul rand, sufleteste si apoi cu o vorba buna si un umar de care sa se sprijine la greu.

Nu este un copil agitat si in primii ani va plange mai putin decat ceilalti copii. Raspunde rapid la apostrofari si restrictii. Ce trebuie sa retineti este faptul ca este foarte incapatanat. Si nu uita! Inmagazineaza toate momentele in care a fost pedepsit si sa te tii bine atunci cand va refula pentru a se razbuna pentru acele momente.

In ceea ce priveste scoala ati putea crede ca este lent si ca invata greu insa, de fapt, lui ii trebuie mereu un scop, ceva sa il motiveze pentru a-i da elan, aplomb si determinare pentru a fi printre premianti. Este foarte atent la povetele parintilor si nu uita niciodata invatamintele din copilarie. Deci, trebuie sa aveti mare grija ce educatie ii oferiti in copilarie. Va prelua mult din sfaturile voastre si le va aplica in viata sa.

Este foarte posesiv si gelos. Trebuie invatat sa invete sa ofere, sa nu puna prea mult suflet pe obiectele sale si mai ales sa ii lase pe cei dragi sa mai si respire 🙂

Din aceasta cauza, multi din copiii Taur invata destul de tarziu ce este independenta, pentru ca, la randul lor nu stiu sa o ofere.

In ceea ce priveste sportul n-am spune ca este avid dupa miscare. Ba chiar va trebui sa aveti grija cu mancarea caci are tendinte serioase de ingrasare. Insa, nu se da in laturi de la sporturile in echipa practicate in aer liber. Si, la fel, atunci cand va gasi un motiv intemeiat si care sa il ambitioneze poate face chiar si performanta.

Nu uitati dragostea pe care i-o oferiti! Taurul este guvernat de planeta Venus, planeta iubirii si frumosului. Asta este ceea ce va pune pe primul loc acest copil, afectiunea. Atata vreme cat primeste alinare sufleteasca din partea parintilor este un copil fericit si, mai ales, ascultator.