Fecioara Horoscop General

Fecioara Horoscop General

Fecioara este cea de-a sasea zodie a Horoscopului iar planeta sa guvernatoare este Mercur. In comparatie cu Gemenii, pe care tot Mercur ii obladuieste, cei din Fecioara privesc informatia cu o mare seriozitate si plecaciune. Daca Gemenii folosesc cunoasterea pentru a transforma lumea intr-o petrecere si pentru propriul amuzament, Fecioarele o pun pe un piedestal si isi petrec toata viata intru studierea ei.

Ceea ce ii defineste este cautarea detaliilor si munca disciplinata. Nu degeaba sunt numiti contabilii Zodiacului :). Aceasta straduinta continua de a cauta raspunsul amanuntit la orice intrebare, de a verifica tot ce le trece pe sub ochi ii face de multe ori sa se abata de la realitate si sa nu mai vada imaginea de ansamblu. Mai mult, nu contenesc in a-i judeca la nesfarsit pe cei din jurul lor devenind chiar maniaci in detalii. De altfel, sunt chiar in topul zodiilor care se casatoresc foarte greu, chiar niciodata, deoarece, chiar daca reusesc sa gaseasca partenerul ideal nu se vor putea stapani in a-l critica aspru pentru orice abatere.

Una peste alta, Fecioarele, ca orice zodie de pamant, este inzestrata cu puterea disciplinei dar se deosebeste prin calitatea zodiilor mutabile de a putea merge mai departe si de a vedea si alte puncte de vedere.

Calitati: harnic, atent, metodic, practic, ordonat, eficient
Defecte: critic, meschin.