Femeia Balanta in Dragoste

Femeia Balanta in Dragoste

Cand te gandesti la Balanta asociezi rapid aceasta zodie cu cele doua talere ale echilibrului. Sa nu ne oprim aici. Sa incercam sa ne ducem mai departe cu imaginatia.

Ganditi-va la un fluture, la frumusetea lui, la gingasia lui. Cum ne purtam cu o astfel de minune de la Dumnezeu? Incercam sa il protejam, il admiram si ne-am dori sa avem gratia lui. Asa isi face intrarea o Balanta, purtandu-si frumusetea ca zborul unui fluture.

Femeia Balanta se deosebeste de multime prin sarmul, frumusetea si inteligenta sa. Si, da, intr-adevar gasim in ochii ei amalgamul de ganduri ce o fac mereu sa oscileze inainte de a lua o decizie. A nu se intelege gresit aceasta cautare a raspunsurilor si a deciziei finale. Fiind un semn cerebral, de aer, ea stie ca nu te poti limita mereu doar la alb sau negru. Pana la urma si griul este o culoare, nu? 🙂

Are nevoie de cineva puternic, energic si sigur pe el pentru a o indruma in viata. De cineva care sa aprecieze sufletul sau artistic si sa o ajute sa aduca la viata arta ce salasuieste in inima sa. De aceea, intalnim de multe ori femei Balante langa barbati Lei. Alaturi de astfel de oameni, pasionali, gasesc fericirea si mana forte dar nu brutala ce o pazeste.

Ii place sa fie sedusa. Cu flori, cu serenade sub clar de luna, cu invitatii la teatru, ce sa mai, cu tot tacamul. Barbatul ce o doreste trebuie sa arate ca se diferentiaza de toti ceilalti. El trebuie sa fie in permanenta cu pachetul de surprize in buzunar si cu mintea mereu in priza.

Cu toate acestea, el trebuie sa se arate relaxat in preajma ei, sa fie natural si sa se prezinte asa cum este el, pentru ca minciuna are sigur picioare scurte cand este vorba de Balanta.

Este o fire vorbareata si poate aborda oricand orice domeniu si se plictiseste alaturi de cineva care doreste doar o relatie platonica. Iubeste glumele, discutiile de orice fel si contrazicerile, o, da, ce-i plac!

Nu ii plac tacticile neserioase si nici cei care alearga dupa o iubire de-o vara. Doreste seriozitate si implicare totala cand este vorba de ea. Iar ea, in schimb va oferi devotament si iubire de poveste.