Femeia Berbec in Dragoste

Femeia Berbec in Dragoste

Daca veti intalni vreodata o femeie Berbec care sa cunoasca sentimentul de frica sa ne spuneti si noua. Asa ceva nu exista, mai mult ca sigur! Vorbim de cea mai puternica femeie din zodiac si cea mai neinfricata.

Este o fire extrem de pasionala, carismatica si impunatoare. Actioneaza la impuls si nu se lasa pana nu reuseste sa obtina ceea ce isi doreste. Este foarte greu pentru ea sa uite o infrangere si probabil ca daca va avea momentul prielnic sa se razbune o va face instant. Dar despre ce vorbim? Ea nu va astepta nici o secunda acel moment, momentul il decide ea! Asa ca, daca i-ai gresit ar fi bine sa dispari rapid din calea ei.

In dragoste este genul care nu se lasa cucerita ci ea este cea care isi alege „tinta“. Este de preferat sa aiba alaturi un barbat calm, rabdator sau, mai bine zis, sa fie exact opusul ei pentru a echilibra situatia. In casa, ea decide cum se vor desfasura lucrurile iar barbatul nu trebuie decat sa aiba grija sa fie perfect, sa aiba un job bun, sa arate bine si sa fie iubitor atunci cand i-o va cere.

Desi suna brutal cuvintele de mai sus a nu fi interpretate negativ! Femeia Berbec are suflet bun iar aceasta putere cu care se naste este data pentru a veni in ajutorul celor mai slabi, celor ce au nevoie de suport. Ea este acolo cand vei simti ca lumea ta se sfarseste. Ea nu se va lasa niciodata doborata si isi va sustine partenerul necodintionat, important este ca acesta sa ii arate aprecierea lui vesnica.

Ea aduce toate problemele cuplului in ograda sa si cu greu va accepta sa fie ajutata in rezolvarea lor atragand astfel posibilitatea surmenajului.

Ele trebuie sa invete sa delege, atat in viata personala cat si in cea profesionala. Dorinta de a rezolva ea totul va aduce dupa sine riscul de a deveni intr-un final un pachet de nervi, oboseala si o sanatate precara.