Femeia Capricorn in Dragoste

Femeia Capricorn in Dragoste

Desi nu sunt un semn de apa sa isi ascunda sentimentele usor, femeile din zodia Capricorn se descurca foarte bine in a-si acoperi sensibilitatea din interior si de a afisa in exterior o fire dura si pragmatica.

Barbatilor le ia destul de mult timp sa descopere aceasta latura a lor, iar atunci cand reusesc este ca si cum au descoperit Raiul pe Pamant.

Poate ca uneori, prin prisma deciziilor sau a atitudinii pe care o afiseaza lasa de inteles ca sunt reci insa, daca le demonstrezi ca esti genul de om pe care se pot baza, usor-usor, se vor apropia de tine si vei simti caldura de sub aripa lor protectoare.

Sunt sotii si mame excelente. Totul este facut ca la carte atunci cand vine vorba de familie si isi pun viata pe tava celor din jurul sau. Chiar daca in marea majoritate a timpului sunt dedicate lucrurilor serioase, precum jobul lor sau treburilor casnice stiu sa isi organizeze timpul astfel incat sa ramana destul si pentru mentinerea relatiei vie dar si educatiei copiilor.

Sa nu uitam ca este cea mai buna femeie de afaceri a Zodiacului. Nu exceleaza in anii tineretii, insa dupa 30 de ani vei vedea ca efortul depus pana atunci, cat si compromisurile pe care le-a facut pentru solidificarea carierei vor da roade. Nimic nu o va opri din drumul sau catre succes!

Poate sa indure cele mai vitregi timpuri, lipsa banilor, munca extenuanta, orice. Va trece cu calm, cu sudoare si cu dorinta acerba de a reusi in viata. Doar este zodie de pamant si stim ca ele au aceasta calitate de a strange din dinti pentru a merge mai departe.

Nu spunem ca nu se pierde niciodata cu firea, pentru ca o face uneori, si rade tot in calea sa. Vrem doar sa punctam ca determinarea sa nu o are nimeni iar cel ce ii va fi alaturi trebuie sa o accepte asa cum este, sa o sustina in cariera sa si sa… puna mana la treaba ca nimic in viata nu vine de-a gata :))

Sa spunem ca este femeia perfecta? Asta ramane sa decideti voi 🙂