Femeia Fecioara in Dragoste

Femeia Fecioara in Dragoste

Drumul catre inima femeii Fecioara este ca o integrama, ca un joc ce te provoaca la sute de teste. Daca te astepti sa fie usor, nu ti-ai ales femeia potrivita. Acesta este mesajul nostru catre cei care isi doresc sa o aiba.

Ea are o lista cu sute de calitati pe care barbatul ideal trebuie sa le indeplineasca. Si, nu, nu accepta prea multe compromisuri, pe langa o bila neagra trebuie sute de bile albe pentru a o acoperi. Este o fire analitica si precisa in actiuni si decizii. Guvernata de planeta Mercur, cere ca primul lucru care intretine relatia sa fie comunicarea. Este inteligenta si ar accepta pe cineva sub nivelul ei intelectual sau cu aceleasi principii de viata ca ale sale.

Fecioara este o zodie mutabila ceea ce o ajuta sa treaca usor dintr-o relatie intr-alta. Si nu pentru ca ar fi de fel infidela si pentru ca este in cautarea perfectiunii. Daca se demonstreaza ca nu o va gasi la barbatul cu care este se va replia rapid si se va indrepta catre altul.

Asa cum este denumita si zodia, gasim ceva neimaginat de pur in felul in care se afiseaza lumii. Este usor emotiva si nu ii place sa fie adusa in centrul atentiei. Nu ii place sa fie bruscata asa ca, se recomanda ca in perioada de cucerire sa fie abordata cu usurinta si rabdare.

Cateodata poate parea plictisitoare caci ii place sa urmeze cu strictete planul de bataie, atat in viata privata cat si la munca. Este punctuala si practica. Nu este atrasa prea mult de cadourile fanteziste sau de aventuri riscante cat mai mult de obiecte pe care sa le foloseasca in activitatile sale zilnice, ceva ce intr-adevar are nevoie.

Nu este nici genul care sa compuna poezii si scrisori siropoase pentru persoana iubita. Dar este genul care stie ca devotamentul si grija in fiecare zi pentru cel drag sunt cheia pentru o relatie durabila.