Femeia Gemeni in Dragoste

Femeia Gemeni in Dragoste

Oare de unde atata veselie? De unde atata binedispunere si fericire? De unde atata bucurie in ochii ei? Dar pana la urma, ce conteaza daca barbatul gaseste alinarea alaturi de ea.

Femeia Gemeni este o femeie activa, flexibila si dornica sa invete despre toate lucrurile din lumea asta. Este sarmanta si foarte vorbareata. Daca ar putea sa stea toata ziua la cafele cu prietenele ar fi minunat. Sa nu uitam si de plimbarile saptamanale, cartile care ii plac atat de mult si chiar munca. Sa nu fie inchisa in casa ca n-o sa scapi din gura ei 🙂

Asta ar deprima-o total dar cum este o fire inteligenta si sclipitoare sigur va gasi “cheia” de a se elibera.

Barbatul trebuie sa fie partenerul ei de joaca caci, asta este ea, un copil. Chiar si la 70 de ani va considera viata un joc si o va trata cu zambetul pe buze. Nu este ranchiunoasa pentru ca scopul ei este de a-si infrumuseta viata nu de a o umbri de ganduri negre. Si atunci cand iese dintr-o relatie o va face zambind si va lasa loc pentru o prietenie frumoasa.

Nu este genul care sa se incatuseze de compromisuri sau multe responsabilitati insa, chiar si asa, poate fi o sotie dragastoasa si mai ales, o mama extraordinara. Inima ei danseaza neincetat si vrea sa ii coopteze in aria sa pe cei dragi ei, sa le arate calea catre fericire, catre optimism.

Iubeste liberatea. Iubeste ziua de maine, pentru a o trata ca o noua viata. Este un semn mutabil si este tinuta destul de greu in frau pentru a fi fidela si a avea relatii de lunga durata. Insa daca stii sa te misti in pasii ei si sa i se prezinte viata de cuplu ca pe un mod fun de a trai, va ramane pe acest drum si il va imbratisa cu drag.

Gandeste si vorbeste mult si ceea ce spune astazi poate nu va repeta si maine. Poate fi considerata dificila din acest punct de vedere si privita ca un om pe care nu te poti baza, insa trebuie apreciata pentru ideile stralucitoare, pentru lucrurile noi pe care ni le prezinta, pentru atitudinea ei relaxata si starea de bine pe care ne-o induce cu atata usurinta!