Femeia Leu in Dragoste

Femeia Leu in Dragoste

Va rugam, faceti loc si puneti-va ochelarii de soare! Tocmai intra in scena stralucitoarea si inegalabila Femeia Leu!

Cand isi face aparitia intr-o incapere parca soarele straluceste si mai tare, parca muzica canta pentru deliciul ei si toti suntem vrajiti si incantati de prezenta ei.

Este o femeie pe care nu ai cum s-o ratezi, nu ai cum s-o uiti. Este cea care naste cele mai multe controverse. Vrei sa fii langa ea mereu, nu te poti desparti de ea. Are ceva care te atrage incontinuu. Te fascineaza ceva la ea ce nu poti descrie. Asa sunt barbatii atunci cand o intalnesc, hipnotizati de o vraja pe care nu o pot dezlega. Cine a reusit macar pentru o zi sa fie barbatul ei va ramane marcat pentru totdeauna de ea. Va lasa semne pe sufletul sau asa cum femela leoaica lasa pe prada ei.

Nimeni nu ii rezista iar caldura puternica care o emana aproape ca te frige, doar cel ales va putea sa se joace cu focul dinauntrul ei.

Nu sunt multi barbati care o pot cuceri. Doar cei puternici, increzatori in ei si destul de rabdatori pentru a-i accepta toate poftele si nazurile. Pentru ca ea vrea tot! Ea merita tot! Nu ii plac jumatatile de masura.

Si ea este singura femeie din viata acelui barbat. Daca precedentele nu au murit se va asigura ea de asta :D. Afectiunea ei se manifesta intr-un mod electrizant, posesiv si nevrotic. Te ademeneste, te cuprinde si ca un vampir, se asigura ca iti curge veninul sau prin tot sangele tau. Este posesiva si nu din lipsa de incredere ci pentru ca ea are o pozitie fata de toti ceilalti. Ea trebuie sa fie prima prioritate a barbatului. La ea sa se gandeasca, sa respire pentru ea, sa munceasca pentru ea. Nu inseamna ca este o egoista 100%. Va stii sa isi rasplateasca partenerul cu multa dragoste, fidelitate, un camin imbracat in lux, devotament si multa, dar multa pasiune.

Iubire, fidelitate, pasiune, lux, aventura, stralucire asta este ceea ce vrea la schimb pentru iubirea sa! Vi se pare mult? 😛