Femeia Pesti In Dragoste

Femeia Pesti In Dragoste

Sensibilitatea, visarea si puterea disimularii, acestea sunt principalele caracteristici ale Femeii Pesti.

Ea traieste intr-un basm ce nu inceteaza sa se sfarseasca. In relatiile pe care le are mereu gaseste firul unei povesti de iubiri cum niciuna nu a fost, chiar daca este departe de realitate uneori. Pune foarte mult suflet pentru toti cu care intra in contact, mai ales pentru cei dragi. Din dorinta de a-i simti si pe ceilalti ca ar fi ca ea ajunge cateodata sa creeze scenarii al unor fapte care nu exista. De aceea, de multe ori sunt privite ca fiind foarte geloase si posesive. De fapt, ei ii este frica de esecul relatiei si ca cealalta persoana nu o iubeste la fel ca ea.

Se daruieste complet barbatului sau si sufera nespus de la prima cearta. Parca ceva se rupe in ea. Absoarbe cu totul problemele iubitului si risca, de multe ori, sa cada in depresie mai mult decat ar trebui.

Toate acestea nu inseamna ca vorbim de o persoana slaba. Ci doar de cineva cu un suflet foarte bun. Da, stie sa ascunda suferinta sa atunci cand trebuie, insa nu ne-am dori sa simtim durerea din inima sa.

Pestii sunt buni in a comunica si a ascunde adevarul. Da, pot fi foarte buni mincinosi. Au un stil de a vorbi din care… nu intelegi nimic. Stie sa se ascunda dupa cuvinte. Pentru ca nu vorba conteaza la ea, ci ceea ce simte.

Este o fire optimista si atunci cand cineva sufera va stii sa ii arate partea buna a lucrurilor si sa aduca zambetul si speranta in sufletul oricui.

Este o mama excelenta si o sotie devotata. In casa ei domneste pacea dar mai ales dragostea. In bratele ei barbatul gaseste alinarea. Cand atinge, vindeca, cand vorbeste, inveseleste si cand iubeste, trasforma realitatea in magie 🙂