Femeia Rac in Dragoste

Femeia Rac in Dragoste

Toata lumea stie: femeile Rac sunt mamele Zodiacului!

Ne multumim doar cu atat? Nu. Pentru ca pe langa latura lor sensibila ele pot arata si altceva. Stiu sa protejeze, atat pe cei dragi cat si statutul lor, principiile lor etc. Atunci cand se simt lezate sau cel putin amenintate stiu sa faca acei cativa pasi inapoi pentru consolidarea scutului si sa fie pregatita de atac atunci cand va fi nevoie. Da, sentimentele sunt ceea ce o motiveaza, felul in care percepe iubirea, felul in care priveste lumea, puritatea cu care paseste in lume.

Este trist atunci cand gasesti o femeia Rac ranita si care nu mai poate avea incredere in dragoste insa se intampla. Atunci cand pica in negativism privind dragostea vor stii sa ascunda acest lucru (oh! Cat de bine disimuleaza zodiile de apa adevarul). Vor afisa doar o masca cu care le este usor sa se prezinte in lume lasandu-ne debusolati.

Mai sunt si cazurile pure, de sensibilitate feciorelnica ce trasar la fiecare privire din partea iubirii, ce stau la geam si isi asteapta nerabdatoare partenerul – evident, ciorbica aburinda este deja pe masa.

Sunt plangacioase si daca in astfel de momente li se da prea multa atentie vor profita si pot ajunge prea rasfatate si dornice de atentie permanenta.

Au suflet bun si sunt firi tare protective ajungand sa fie mamoase chiar si fata de colegi si prieteni. Este un om pe care te poti baza in a-ti fi alaturi la greu. Cum se spune? Pana cand moartea va va desparti! Ea va fi acolo! 🙂