Femeia Scorpion in Dragoste

Femeia Scorpion in Dragoste

Femeile Scorpion, si de multe ori cele care au Ascendentul in aceasta zodie, sunt misterioase si iti dau senzatia ca au mereu ceva de ascuns.

Aceasta zodie este guvernata de planeta Pluto cea care arata unde este potentialul nostru cel mai mare pentru a renaste, unde este ascunsa puterea pura.

Vorbim de firile cu cel mai mare grad de misticism. Parca porii ei emana cunoasterea spirituala, necunoscutul. Te poarta in jurul ei cu o vraja ce iti acopera mintea cu un val. Esti atras de ea dar nu stii de ce. Vrei sa o simti mai mult, sa o cunosti, sa o descoperi insa niciodata nu o poti face 100%.

Se potrivesc foarte bine cu firile curioase, cu cei care vad mai departe de un simplu sentiment de iubire. Ea nu iubeste. Ea se naste cu sufletul “posedat” de dragoste si asteapta barbatul potrivit pentru a-l imbratisa in mrejele ei ca un sarpe.

Nu o trada! Caci nu are nevoie decat de o singura “lovitura” pentru a te dobori. Ea nu isi linge ranile niciodata. Suferinta ei depaseste limita milei de sine si devine doar un ocean de ganduri negre. Trairile ei sunt atat de intense, atat in sens bun, cat si in cel rau cat nimeni nu isi poate imagina.

Desi pare o persoana rabdatoare si linistita, in ea se ascund munti de pasiune. Are in inima sa o lava ce sta sa erupa in orice moment. Nu trebuie considerata posesiva sau geloasa, ci doar dornica sa isi acopere barbatul iubit de patura dragostei sale, sa il proteje chiar cu pretul vietii ei. Si, da, chiar ia foarte in serios expresia “pana cand moartea va va desparti”.

De fel, este femeia unui singur barbat insa, chiar daca perioada intre relatii este dura si trebuie sa se lupte cu demonii sai, este singura zodie ce poate sa isi reia viata ca si cum este una total noua, sa inceapa totul de la 0. De multe ori, se intampla ca odata cu reinceperea unei noi iubiri sa isi schimbe si job-ul, si cercul de prieteni si chiar locuinta. Face totul pentru a-si crea un mediu ce nu ii poate aduce aminte de trecut.
Ea este pasarea Pheonix ce renaste de propria cenusa!