Femeia Taur in Dragoste

Femeia Taur in Dragoste

Excercitiu de imaginatie:
Intr-un restaurant de lux un barbat se indreapta catre o femeie de la masa. Femeia este imbracata cu stil, elegant, extravagant dar nu sa epateze, sexy dar cu bun simt. Serveste un pranz sanatos si se delecteaza cu un cocktail. Barbatul incearca se aseaza la masa ei si incearca sa o cucereasca folosind toate armele sale.

Vorbim de femeia Taur. De o prezenta peste care nu poti sa treci cu vederea. Daca va fi atrasa de acest barbat fiti siguri ca va sti cum sa i-o arate fara a se oferi imediat pe tava. Ea are o rabdare fara margini. Stie sa astepte momentul potrivit. Stie sa savureze orice clipa si apreciaza la maximum puterea preludiului (atat al relatiei cat si cel din dormitor).

Este experta in a ghida barbatul pe calea ce buna – revenim, tot datorita rabdarii in exces si sperantei ca intotdeauna binele va iesi la suprafata.

Daca, din contra, nu este atrasa de barbatul care a abordat-o sa nu va imaginati ca il va brutaliza, dimpotriva, va savura momentul distrandu-se putin pe seama lui iar intr-un final isi vor schimba cartile de vizita – nu se stie niciodata ce afacere buna pot realiza impreuna! 😉

Acum daca un barbat intrece limita (si, nu uita vorbim de cel mai impasibil semn din zodiac) nimeni nu va reusi sa il salveze din calea ei, cum s-ar spune, vede rosu in fata ei.

O casnicie ideala pentru ea este cea alaturi de un om ce ii poate asigura confortul maxim, liniste, lux, dragoste fara oscilatii si sex. Nu credem ca cere prea mult, nu-i asa?