Femeia Varsator in Dragoste

Femeia Varsator in Dragoste

Independenta in persoana! Asa o putem cataloga pe femeia Varsator. Nu ii place sa depinda de barbat sub nicio forma, nici sentimental si nici financiar. Intre ei trebuie sa existe egalitate in ceea ce priveste nevoile fiecaruia. Nu ii plac dezechilibrele pentru ca ar insemna deja sa se ajunga la copromisuri si situatii in care va fi nevoita sa isi traisca viata dupa prea multe strategii.

Viata este un pachet de surprize, nu o poti programa. Trebuie sa te bucuri de moment si de ziua de astazi. Ieri si maine nu exista. Nu exista un singur stil de a trai si nimeni nu ii poate impune sa faca ceva.

Este o tipa foarte cerebrala si in relatie se implica cu mintea si mai putin cu sufletul. Totul trebuie sa aiba o logica iar explicatiile sentimentale nu isi au rostul cand vine vorba de ea. Nu exista viata de cuplu ci doua drumuri ce se intrepatrund din cand in cand. Este impunatoare si fixista ajungand cateodata sa fie aroganta in incercarea de a-l face pe barbatul de langa ea sa actioneze asa cum ii dicteaza ea. Cuvintele ei sunt dure si letale. Odata ce ai intrat pe mana ei te desfiinteaza fara drept de apel.

Ea este cea care joaca rolul barbatului in relatie iar partea amuzanta este ca, desi nu isi doreste asta, nu poate trai altfel. Ar fi o corvoada si mai mare daca barbatul ar incerca sa o ghideze.

Discontinuitatea si schimbarea de macaz sunt prezente in toate domeniile, munca, dragoste si familie. Imediat ce simte ca monotonia s-a instalat, a doua zi isi schimba radical viata: se muta in alta tara, schimba iubitul, schimba job-ul, pentru ca aici gaseste fericirea, in noutate, in aventura schimbarii.

Este o femeie inconjurata in permanenta de prieteni, barbati, insa, pentru a te apropia de ea, este nevoie de o viziune asemanatoare cu a ei si de a i se garanta ca viata de cuplu nu va fi o corvoada ci mai degraba o vacanta ce se poate continua pana in urmatoarea viata.

Ea ramane alaturi de barbatul ce ii zambeste atunci cand e nervoasa, care la prima ora a diminetii o surprinde cu invitatia de a pleca in 10 minute in celalalt colt al lumii si care ii lasa spritul sa zboare nestingherit.