Gemeni Horoscop General

Gemeni Horoscop General

Si daca tot am stat la discutii serioase cu Berbecii si Taurii haideti sa schimbam putin ritmul si sa ne mai amuzam putin!

Cea de-a treia zodie, prima din cele trei de aer, Gemenii, aduce un suflu nou si mai relaxant. Gemenii sunt primii dispusi sa trancaneasca pana in dimineata. Sunt animatorii perfecti. Sunt cei care stiu cum sa iti aduca zambetul pe buze. Sunt in permanenta in cautare de noutati si de testare a tot ceea ce este nou. Si cum nu poate tine doar pentru el secretele, Geamanul abia asteapta sa intre in vorba cu tine, sa te ispiteasca in noi discutii. Are o minte ce nu poate sta locului. Un neastamparat intelectual cu o imaginatie debordanta!

Si pentru ca semnul lui Zodiacal este semnul Gemenilor, ei au nevoie in permanenta de un suflet pereche, un suflet identic cu al lor. Astfel, singuratatea este una din fricile lor, pentru ca ei trebuie sa imparta, iar lipsa unui partener ii debusoleaza complet.

Si in dragoste sunt la fel! Amuzanti, distrati, iubitori de discutii lungi pana in zorii zilei… asa ca nimeni nu are sa se plictiseasca langa ei. Insa, pe de alte parte pentru a nu se plictisi de tine, si tu trebuie sa participi… intelectual in relatia voastra altfel, risti sa renunte foarte usor la tine.

La job, prietenul nostru Geaman are cele mai nastrusnice idei. El va gasi mereu varianta cea mai usoara si, evident, cea mai amuzanta, de a iesi din impas. Astfel, nu strica niciodata sa ai in echipa pe cineva ce stie sa arunce rapid o privire de ansamblu asupra problemelor si sa le rezolve cat ai bate din palme cu una din ideile lui geniale.

Calitati: amuzant, inteligent, sclipitor, genial
Defecte: inconsecvent, schimbator, barfitor.