Horoscop Balanta 2017 – caracteristici generale

Horoscop Balanta 2017 – aspecte generale. Destul de vesele Balantele anul acesta. Jupiter va tranzita pana in octombrie casa Ascendentului. Nu doar ca vor fi mult mai exuberante dar ceilalti se vor simti bine in prezenta lor. Pe langa starea lor de spirit as spune ca este si un an in care norocul apare atunci cand au nevoie de el. Si atunci, este normal sa se simta bine in pielea lor.

De asemenea, Jupiter va fi in aspect placut cu Saturn din casa comunicarii. Saturn este prezent in aceasta casa inca de anul trecut si ii vor simti prezenta din doua puncte de vedere. Daca au ales sa urmeze cursuri de dezvoltare personala (nu neaparat in sensul unei facultati) vor petrece mult timp pentru a asimila si acumula informatia sau vor necesita ore suplimentare pentru a intelege un domeniu in profunzime. Aceasta pozitie a lui Saturn inseamna implicare si dedicare 100% activitatii alese. In acelasi timp, poate inseamna si ca drumurile scurte se pot lungi mai mult decat in mod obisnuit (pot fi atat drumurile zilnice catre serviciu sau cele de weekend).

Neptun este in continuare in casa sanatatii si aspectelor legate de munca. Atentie la sanatate. Balantele se pot confrunta ca si in anii trecuti precum si in cei care vor veni cu stari ciudate din care nu reiese nimic evident. Pot avea simptome legate de o boala dar de fapt sa se confrunte cu o alta. De asemenea, si in alimentatie se va vedea putin haos. Pot trece de la o dieta la alta foarte usor – mai ales ca Balantele sunt cunoscute ca fiind indecise. Iar in ceea ce priveste relatiile cu colegii, nu este vorba ca ar fi tensionate insa comunicarea nu este foarte buna. Parca nu reusesc sa vorbeasca pe aceeasi limba unii cu ceilalti.

Pluto ramane si el in casa familiei/caminului insa nu mai este in cuadratura cu Uranus pozitionat in casa casatoriei. Tensiunea scade in sanul familiei si Balantele se simt parca eliberate. Au avut cativa ani in care au avut de infruntat momente grele legate de relatiile familiale, de frustrari din copilarie sau chiar probleme legate de spatiul locativ. Acum parca totul se aseaza frumos pentru ei si lucrurile intra in normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.