Horoscop Balanta Tendinte Generale 2014

Horoscop Balanta Tendinte Generale 2014

Anul 2014 incepe cu Jupiter pozitionat inca in casa carierei, tranzit ce va tine pana in iulie, moment in care va intra in casa prieteniilor si aspiratiilor. Pana atunci esti pe val in ceea ce priveste succesul in cariera. In aceste momente trebuie sa profiti la maximum pentru ca, te vei intalni cu acest aspect abia peste inca 12 ani. Vorbim de luni foarte bune in care tot ceea ce intreprinzi. Colegii si sefii parca lucreaza pentru bunastarea ta. Totul decurge lin si fara probleme. Este momentul sa ceri o promovare.

Pe de alta parte, in casa banilor, casa a doua, il avem pana la sfarsitul anului pe Saturn. Saturn ingreuneaza, de obicei, activitatile. Asta nu inseamna ca vei avea neaparat probleme in plan financiar insa, nu ar strica putina prudenta in ceea ce priveste acest capitol. Ar fi indicat sa incepi sa economisesti, sub acest aspect, Saturn nu este o planeta a abundentei ci este planeta care ne face mai constienti de oscilatiile realitatii, ne indeamna sa fim mai cumpatati si sa actionam cu maturitate.

In zona dragostei, Uranus si-a intrat in drepturi inca din 2011 si ti-a adus numai surprize in acest domeniu. Pentru unii dintre voi placute, pentru altii mai putin. Relatiile au fost grav testate si multi nu au putut face fata acestui tranzit. Si este abia inceputul, pentru ca Uranus isi va continua traseul in zona iubirii si parteneriatelor timp de cinci ani de acum inainte. Dragostea va aduce multa instabilitate si va fi complet incontrolabila, intreaga sfera sociala se schimba dramatic.

Neptun, cea mai spirituala planeta a intrat in casa a 6-a, casa sanatatii iar aceasta pozitie o putem considera, in mare parte, pozitiva. Insa nu ar strica sa-ti apleci atentia si asupra sanatatii. Esti mult mai bine conectat cu corpul si psihicul tau in aceasta perioada ceea ce te va ajuta in anumite probleme, sa detectezi si sa rezolvi o parte din problemele tale de sanatate. Rezolvarea, in aceasta situatie, va veni, mai degraba, in urma aplicarii unor metode ce tin de medicina alternativa si chiar prin apropierea de Dumnezeu. Totodata, aceasta pozitie a lui Neptun aduce o apropiere fata de colegi. Este posibil sa te implici la job mult mai mult din punct de vedere emotional si de cei nevoiasi.

Pluto, in continuare, se afla in casa familiei si a caminului. Pentru tine inca mai sunt probleme in familie, cu care trebuie sa te confrunti si pe care va trebui sa le rezolvi din radacina.

Si daca Jupiter da nota in acest an pentru tine, din a doua jumatate a anului iti va aduce succes in societate. Vei fi implicat in multe activitati sociale, petreceri, intalniri de afaceri etc. carora le vei face greu fata. Dar cine se plange cand este vorba de distractie, nu?