Horoscop Berbec 2015: Tendinte Generale

Horoscop Berbec 2015: Tendinte Generale

 

Berbecul, zodia caruia ii place libertatea poate cel mai mult decat oricarei altei zodii, continua si anul acesta sa caute sa se debaraseze de orice element care il tine pe loc, care il tine inclestat. Horoscopul pentru Berbec in 2015 nu difera foarte mult de anii trecuti, cel putin din acest punct de vedere. Ca va avea de trecut, in continuare, peste hopuri, peste momente grele, asta este cert. Dar cum niciun an nu este ca cel dinainte haideti sa vedem in ce domenii horoscopul Berbecului pe 2015 va produce schimbari.

In ceea ce priveste modul in care Berbecul se va infatisa lumii, acesta ramane relativ neschimbat fata de cum a fost in ultimii 4 ani si asta datorita planetei Uranus care se afla tot in casa 1, casa personalitatii. Poate ca puterea acestuia s-a mai estompat pentru cei nascuti in prima jumatate a zodiei, insa pentru ceilalti, acum se porneste iadul. Si nu pentru nativii din Berbec, ci mai degraba pentru cei din jurul lor. Caci Berbecii sunt mai porniti ca niciodata sa isi castige sau sa isi recastige dreptul de a fi liberi, de a nu depinde de nimeni, de nu se mai impotmoli in limitarile si restrictiile altora. Multi ii vor critica si ii vor vedea a fi prea incapatanati sau prea caposi – ceea ce, fie vorba intre noi, sunt calitati/defecte pe care le au oricum, nativ. Ce le recomandam este ca, acest tranzit al lui Uranus sa fie in beneficiul lor, sa fie atenti la ceea ce vor sa schimbe sau se schimba in jurul lor. Nu orice schimbare este in detrimentul lor. Sa incerce sa traga aer in piept si sa analizeze mult mai profund situatia.

Si daca tot vorbeam de limitari, Horoscopul Berbecului in 2015 ne duce si catre tranzitul lui Saturn ce isi va incheia serviciul din casa a 8-a, casa transformarii, puterii, sexului si finantele altora. Berbecii vor intelege anul acesta ca trebuie sa se bazeze doar pe ei insisi, ca puterea pe care o au e bine sa o foloseasca doar pentru a se controla pe sine si nu pe altii. Atentie la finantele partenerului care, in continuare, nu sunt sub auspicii foarte bune dar si la taxele si datoriile neplatite.

Aceasta este doar o mica parte din tranzitul lui Saturn pe harta Berbecilor. O putem numi concluzia ultimilor doi ani a caror efecte se vor vedea in perioada iunie – septembrie. Din ianuarie si pana in iunie si apoi incepand cu cea de-a doua jumatate a lunii septembrie, Saturn va intra in casa a 9-a unde va ramane timp de doi ani. Aici, el se va concentra asupra studiilor pe termen lung si principiilor de viata. Pentru cei care sunt pe bancile scolii/facultatii vor vedea ca le va fi ceva mai greu sa parcurga materia sau sa decida asupra specializarii pe care o vor urma. In acest sector va fi nevoie de mult mai multa munca iar rezultatele, din punctul lor de vedere, parca intarzie sa apara. In acelasi timp, ei vor simti ca baza principiilor care le ghidau viata pana acum parca nu mai este la fel de puternica si se vor simti presati sa devina mai practici si mai bine ancorati in realitatea in care traiesc.

Razele soarelui stralucesc in continuare pe strada dragostei in viata Berbecului pana in iulie. Nu inseamna ca dintr-o data cei singuri isi pot gasi jumatatea sau orice problema in acest domeniu isi gaseste rezolvare de la sine. Nimic nu vine fara putina munca. Acest tranzit al lui Jupiter doar le creaza un cadru astfel incat acest domeniu sa fie indulcit. Mai departe tine de nativul nostru in Berbec ce anume isi doreste de la viata.